VM-nedtur for Superligaspillere

Canadas VM-kvalifikation var allerede strandet, da det blev 0-3 mod Jamaica

Andrew Ornoch kom ind fra bænken, men kunne ikke forhindre et 0-3 nederlag til Jamaica. (Foto: AP)
Andrew Ornoch kom ind fra bænken, men kunne ikke forhindre et 0-3 nederlag til Jamaica. (Foto: AP)

Den canadiske tro på deres fodboldlandshold er beskeden. I sidste måned forsvandt holdets muligheder for at nå VM-slutrunden, og onsdag aften blev der så sat punktum for den forliste kvalifikation med 0-3 nederlag til Jamaica.

Med hos canadierne var FC Nordsjællands Issey Nakajima-Farran og og Esbjergs Andrew Ornoch, mens FC København-profilen Atiba Hutchison ikke var med i den - med canadiske briller - helt ligegyldige landskamp. Ude var også profiler som Dwayne De Rosario, Julian de Guzman og Tomasz Radzinski.

- Vores hold var konkurrencedygtigt med de tre andre hold i gruppen, vi spillede tætte kampe, men havde ikke det nødvendige til at vinde. Det synes at have været historien for hele kvalifikationen, forklarede den canadiske landstræner, Dale Mitchell, efter nederlaget.

Nakajima-Farran blev skadet i anden halvleg og måtte lade sig udskifte, mens Ornoch kom ind fra bænken til sin blot anden landskamp.

Jamaica skulle bruge en storsejr, hvis deres VM-kvalifikation skulle holdes i live. 3-0 var ikke nok. Holdet slutter dårligere end Mexico på andenpladsen på en dårligere målscore.