Sørensen gav angriberne skylden

Thomas Sørensen mente, at det danske landsholds brændte chancer var skyld i, at holdet tabte til Wales. Agger var ikke enig

Thomas Sørensen kaster sig forgæves på Craig Bellamys afgørende afslutning i opgøret på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)
Thomas Sørensen kaster sig forgæves på Craig Bellamys afgørende afslutning i opgøret på Brøndby Stadion. (Foto: Lars Poulsen)

Det danske landshold sluttede 2008-sæsonen af med et nederlag på 0-1 til Wales. Thomas Sørensen skød skylden på de mange brændte chancer.

- Vi havde flere chancer, end vi havde mod Malta, men scorer ikke. Deres målmand havde et par gode redninger, og vi skød over. Det er klart, at det ikke kan lade sig gøre at vinde sådan en kamp, når man brænder så mange chancer, sagde målmanden.

Fra Daniel Agger lød analysen lidt anderledes.

- Både forsvarsmæssigt og angrebsmæssigt var vi langt fra det niveau, vi burde være på. Vi bliver fanget på mellemhånd mange gange og smed nogle dumme bolde væk, som skabte nogle farlige kontraer til dem, sagde Agger.

Thomas Sørensen hæftede sig ved, at det danske landshold kommer til at se helt anderledes ud til foråret.

- Vi ville gerne have sluttet med en sejr, men det er nok også et noget andet hold, som spiller til foråret, men det kan vi selvfølgelig ikke bruge til noget i dag, sagde Sørensen.