'Zanka': Fedt at få debut

FCK-talentet Mathias 'Zanka' Jørgensen nød sin landsholds-debut på trods af, at han var voldsomt involveret i det walisiske sejrsmål

'Zanka' var tilfreds med at få debut, selvom han blev kastet ind i kampen uden opvarmning (Foto: Lars Poulsen)
'Zanka' var tilfreds med at få debut, selvom han blev kastet ind i kampen uden opvarmning (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (ekstrabladet.dk): Det kan godt være, at landsholdsdebutanten Mathias 'Zanka' Jørgensen tog sig mindre heldigt ud, da Craig Bellamy sænkede Danmark på Brøndby Stadion.

Alligevel nød FCK-talentet sin første optræden på A-landsholdet i fulde drag.

- Det var fedt. Det blev lidt hektisk, da jeg skulle ind, fordi jeg ikke rigtig nåede st få varmet op, men pludselig skulle jeg ind, så jeg nåede slet ikke at blive nervøs, siger forsvareren, der var godt tilfreds med sin indsats - på trods af Bellamys mål.

- Jeg synes, at det gik fint - bortset fra målet. Der kommer en løs bold til Bellamy, og jeg tror, at jeg er tæt nok på ham til at nå bolden. Jeg satser, men når ikke bolden. Det er der ikke noget at gøre ved. Sket er sket, lyder det fortrøstningsfuldt fra 'Zanka', der vil fokusere på de ting, der lykkedes, når han skal se tilbage på sin debut.

- Det var en fantastisk oplevelse, for jeg havde kun regnet med at få et par minutter. Jeg kommer til et skud og får vist, at jeg ikke er bange for at spille, slutter han.