Wales-spiller: Vidste vi kunne vinde

Tottenhams Gareth Bale var tilfreds med sejren over Danmark. - Men vi burde have afgjort kampen i første halvleg, siger backen fra det unge, taltentfulde hold

Vi burde have afgjort kampen allerede i første halvleg, mener en af de walisiske spillere (Foto: Lars Poulsen)
Vi burde have afgjort kampen allerede i første halvleg, mener en af de walisiske spillere (Foto: Lars Poulsen)

- Det er et godt resultat. Danmark er et stærkt hold og vi er meget unge, så vi måtte arbejde hårdt, siger Gareth Bale, Tottenhams back, der i aften var med til at banke Danmark for Wales.

- Jeg vidste vi kunne vinde, i første halvleg havde vi fem store chancer, mens danskerne kun havde to. Vi burde have afgjort det allerede da, siger Bale.

Den vurdering er danske Morten Nordstrand ikke enig i.

- Det er ærgerligt, at vi slutter et godt landskamps-år på denne måde, men det var et godt hold vi mødte. Man skal respektere sådan en modstander. Havde vi, som det ville have været fortjent, scoret i første halvleg, så havde vi vundet, siger FCKs Morten Nordstrand.

- Burde du ikke selv have scoret?

- Jo, jeg får en meget stor chance efter et godt oplæg fra Rommedahl, men jeg sender den ikke op i det lange hjørne og sparker i stedet direkte på målmanden, så det var ikke godt nok, men man skal huske på, at de spillede godt og ofte var farlige, fordi de løb godt i ryggen på vores forsvarere, siger Morten Nordstrand.