Rivaler enige om Capello

Både Arsene Wenger og Alex Ferguson foretrækker Fabio Capello, når det engelske fodboldforbund skal vælge en ny landstræner

Fabio Capello vandt det spanske mesterskab med Real Madrid tidligere på året - og blev efterfølgende fyret. (Foto: AP)
Fabio Capello vandt det spanske mesterskab med Real Madrid tidligere på året - og blev efterfølgende fyret. (Foto: AP)

Efter José Mourinho takkede nej til jobbet som engelsk landstræner, synes det næsten sikkert, at italienske Fabio Capello i løbet af denne uge siger ja tak til posten.

Og Capello møder, inden han betræder engelsk grund for at tale kontrakt med det engelske fodboldforbund, stor sympati og respekt blandt de største trænere i engelsk fodbold.

Således har Arsenals Arsene Wenger og Manchester Uniteds Alex Ferguson fundet et emne, hvor de er enige.

- For at være landstræner behøver man en vis alder, masser af erfaring samt en nuværende position i den internationale top. Alt dette klarer Fabio Capello, siger Ferguson, der selv har stået i spidsen for Skotland - inden han skiftede til United i 1986.

Svømmer mod strømmen
Arsene Wenger understreger over for The Sun, at det er en stærk mand, der kommer til.

- Jeg har kendt Fabio i mange år, og han er et helt forrygende bud. Han er en stærk mand med en stærk karakter. Han ved hvad han vil, og når han er overbevist om noget, så løber han stærkt for at gøre det, siger franskmanden, der er i gang med sin 12. sæson i spidsen for Arsenal.

- En træner er dygtig, når han er i stand til at svømme mod strømmen. Det kan han, og det er der brug for her i landet, siger Wenger.

Capello, der tidligere har udtalt, at han vil være stolt over at træne England, er i London i dag for at møde FA's chef, og man regner med en offentliggørelse inden weekenden.

1 af 2 Det er få ting, Arsene Wenger og Alex Ferguson er enige om. Capello er dog én af dem. (Foto: AP)
2 af 2 Fabio Capello vandt det spanske mesterskab med Real Madrid tidligere på året - og blev efterfølgende fyret. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer