Laudrups stjerne snydt for debut

Michu må væbne sig med tålmodighed i forhold til en spansk debut

Michu forbigået af del Bosque (Foto: AP)
Michu forbigået af del Bosque (Foto: AP)

Michael Laudrups spanske angrebskup Michu har spillet et blændende efterår. Med mål og flotte præstationer skød han sit navn ind i mange fodboldelskeres bevidsthed.

Roserne har stået i kø og en landsholdsudtagelse til Spaniens landshold har været på trapperne. Tilbage i december garanterede landstræner Vicente del Bosque endda, at Michu ville være med i den trup, som møder Uruguay i en venskabskamp i Qatar onsdag næste uge.

Se også:

Se også: Laudrups discount-stjerne belønnes

Men i dag er truppen blevet udtaget, og der er altså stik mod del Bosques udmelding ikke blevet plads til Michu.

- Vi anerkender Michus arbejde og mål, men vi fandt ikke plads til ham. Der er stor konkurrence på hans position, forklarer landstræneren om den manglende Michu-udtagelse. Det beretter nyhedsbureauet AP.

Ud over Michu er der heller ikke fundet plads til Chelseas Fernando Torres, i stedet er der blevet plads til eksempelvis Malagas angriber Francisco 'Isco' Alarcon og Chelseas forsvarsspiller Cesar Azpilicueta.

Læs mere:

Se også: Michu: Laudrup er den bedste træner

Også veteranen Carles Puyol er med i landsholdstruppen. Det er første gang, han er med, siden han missede EM slutrunden i sommer på grund af sin skade.

Tilgengæld er der dog gode nyheder for en af anden af Laudrups indkøb. Hollandske Jonathan de Guzman kan nemlig få sin debut på det hollandske landshold, når de tager imod Italien i Amsterdam næste onsdag.

Louis van Gaals udtog ham nemlig i dag til sin 20-mands trup til kampen i næste uge.

1 af 2 De Guzman fik gode nyheder (Foto: PA)
2 af 2 Michu forbigået af del Bosque (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere