FCK-profil tilbage i rødt og hvidt

FCK's Nicolai Jørgensen er efter et flot efterår tilbage i en landsholdstrup uden overraskelser

Inden for de sidste par uger har han for alvor vist fodboldformen. Derfor er det både fortjent og logisk, at Nicolai Jørgensen er tilbage i varmen på Morten Olsens landshold.

FC Københavns tekniske offensivspiller er blandt de 22 spillere, landstræneren udtog til testkampen mod Norge den 15. november i Herning. Sidst Jørgensen fik spilletid på landsholdet var VM-kvalkampen mod Bulgarien i marts.

Derudover var der genvalg til 21 ud af 25 spillere fra truppen i den seneste landsholdssamling til VM-kvalifikationskampene mod Italien og Malta.

Blandt dem var de dobbelte målscorere fra de to kvalkampe, der som bekendt endte uden dansk VM-kvalifikation, Nicklas Bendtner, Daniel Agger og Morten ’Duncan’ Rasmussen.

Se også: Brian Steen: Morten Olsen er bedste danske trænerbudSe også: Landsholdet møder England på Wembley

Sidstnævnte får dermed mulighed for at vise sig frem på sin hjemmebane i Herning, hvor Danmark møder vores nordiske fodboldfjender fra fjeldlandet på MCH Arena.

Den store FC Midtjylland-angriber støder til truppen sprængfyldt med selvtillid med de to scoringer i Parken i 6-0-sejren over Malta og senest to superligakasser mod Esbjerg i weekenden i bagagen.

Han skal altså konkurrere om en af de offensive pladser med en anden af superliga-efterårets profiler, FC Københavns Nicolai Jørgensen, som også har to friske ligakasser på samvittigheden.

I forhold til kampene mod Italien og Malta er Thomas Delaney, Simon Makienok, Jakob Ankersen og Martin Bratihwaite ikke udtaget til landsholdstruppen.

Her er hele truppen til kampen mod Norge:

Målmænd:
Stephan Andersen
Kasper Schmeichel

Forsvar:
Daniel Agger
Andreas Bjelland
Simon Kjær
Lars Jacobsen
Peter Ankersen
Nicolai Boilesen
Jesper Juelsgård

Midtbane:
William Kvist
Niki Zimling
Casper Sloth
Leon Andreasen
Christian Eriksen

Angreb:
Michael Krohn-Dehli
Emil Larsen
Viktor Fischer
Kasper Kusk
Nicolai Jørgensen
Nicklas Bendtner
Morten 'Duncan' Rasmussen
Nicki Bille Nielsen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere