Drillo slutter fred med norsk fodboldforbund

Norges fodboldforbund beklager måden, at Egil 'Drillo' Olsen måtte forlade landstrænerjobbet på

Det norske fodboldforbund beklager sagen med Drillo. (Foto: Lars Poulsen)
Det norske fodboldforbund beklager sagen med Drillo. (Foto: Lars Poulsen)

Den tidligere norske landstræner Egil 'Drillo' Olsen og det norske fodboldforbund (NFF) er blevet enige om at lægge striden om Drillos afgang som landstræner bag sig.

Det skriver NFF på forbundets hjemmeside.

- NFF beklager processen i forbindelse med skiftet af landstræner. Egil Olsen burde have været involveret i processen, før bestyrelsen behandlede sagen 26. september 2013.

- NFF har lært af sagen og vil tilrettelægge en god sagsbehandling for tilsvarende sager i fremtiden, lyder det fra forbundet.

Drillo ville ikke finde sig i NFF's formulering om, at han selv gik af som landstræner. Drillo mente, at det var en fyring.

- Når jeg i udgangspunktet er blevet fyret - efter min mening på en uværdig måde - så finder jeg mig ikke i, at man lader som om, at jeg er gået frivilligt.

- Havde NFF gået med til, at jeg havde fået sparket, havde sagen sandsynligvis været død fra min side, sagde Drillo tidligere på ugen til VG og tilføjede, at han var klar til en retssag.

NFF er glad for at have afsluttet sagen, siger forbundets præsident, Yngve Hallén.

- Det er vigtigt og glædeligt, at vi nu kan lægge denne konflikt bag os. Det har været en negativ sag for begge parter. Vi erkender, at Egil opfatter, at han fik sparket, selvom det ikke var vores intention, siger Yngve Hallén.

Eks-landstræneren blev erstattet af Per-Mathias Høgmo.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere