Jorés Okore håber på tidligt comeback

Jores Okore er foran sin tidsplan i genoptræningen og håber, at han allerede kan få spilletid for Aston Villa i slutningen af sæsonen

Jorés Okore håber at få comeback for Aston Villa allerede i denne sæson (Foto: AP)
Jorés Okore håber at få comeback for Aston Villa allerede i denne sæson (Foto: AP)

Det var et drømmeskifte for Jores Okore, da han i sommer skiftede fra FC Nordsjælland til Aston Villa. Han havde udsigt til fast spilletid i Premier League, men kort inde i sæsonen blev han ramt af en korsbåndsskade og efterfølgende skulle opereres.

Nu er Okore i gang med genoptræningen, og det går fremad for den unge forsvarsspiller.

- Genoptræningen går rigtig godt. Jeg føler virkelig, at det bliver bedre, og lige nu er jeg faktisk foran planen for genoptræningen. Jeg er et par uger foran, så det er dejligt. Jeg laver en masse styrketræning og får min muskulatur i gang igen, så det hele bliver genopbygget.

- Jeg håber, at jeg kan få et par kampe i slutningen af sæsonen, men jeg vil heller ikke risikere noget, så jeg tager det stille og roligt. Det handler også om, hvordan jeg har det, og hvordan det føles på det tidspunkt, siger Jores Okore.

Se også: Villa-anfører: Okore kommer stærkere tilbage

Han lægger ikke skjul på, at den uheldige start i Aston Villa har præget ham.

- Det har været rigtig hårdt. Når man starter op i en ny klub, vil man gerne vise omgivelserne og sin træner, hvad man kan og hvorfor, man er blevet købt. Det har været rigtig hårdt, at man ikke har kunne træne eller spille kamp med holdet, så det har ikke været det sjoveste, siger Jores Okore.

Selvom Jores Okore har indledt karrieren i Aston Villa som skadet, føler han alligevel, at han er blevet en del af gruppen og fællesskabet i sin nye klub,.

- Mine holdkammerater har været gode til at tage imod mig, så det har været godt. Det er ærgerligt, at jeg ikke har været med ude på banen, men kun i styrkerummet, og det gør det meget sværere. Men jeg er blevet taget godt imod, for de er flinke og holder mig ved selskab, siger Jores Okore til tipsbladet.dk.

Forsvarsspilleren måtte udgå af en kamp mod Newcastle midt i september og kommer altså formentlig tidligst i kamp i slutningen af foråret.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere