DBU lover: Ricardo får sin hyldest

EM '92-holdets træner kan se frem til at blive optaget i Fodboldens Hall of Fame

Richard Møller Nielsen bliver ifølge DBU medlem af Fodboldens Hall of Fame (Foto: Klavs Bo Christensen)
Richard Møller Nielsen bliver ifølge DBU medlem af Fodboldens Hall of Fame (Foto: Klavs Bo Christensen)

Han skabte det største mirakel i dansk fodboldhistorie, og nu er DBU klar til at hylde ham.

Richard Møller Nielsen var manden på sidelinjen, da Danmark i 1992 vandt EM, men er fortsat ikke optaget i Fodboldens Hall of Fame, og det har affødt både undren og kritik.

Ved Dansk Fodbold Award i mandags blev Søren Lerby og Frank Arnesen det henholdsvis 12. og 13. medlem i den fornemme klub, der altså ikke tæller Richardo. Endnu.

For DBU afslører i en tweet, at Richard Møller Nielsen kan se frem til at få et medlemskab af den klub, hvor han ifølge mange hører hjemme.<br /><br /><br /><br /><a id="_1e06d9f1-d4e5-4f94-b4aa-c7b36a94e2bd" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/article4818499.ece">Ricardo opereret for svulst i hjernen</a><br /><br /><p>76-årige Richard Møller Nielsen blev i august indlagt med et ildebefindende. Han blev udskrevet efter de første undersøgelser, men lægerne konstaterede efterfølgende, at han havde en svulst i hjernen.</p><p>Den er han blevet opereret for, og ifølge sønnen Tommy Møller Nielsen var operationen en succes.</p><p>- Operationen er gået meget fint. Nu skal han hvile og restituere, og i den forbindelse er meldingen, at min far har brug for hvile og fred til at komme sig efter operationen, sagde Tommy Møller Nielsen til Sport Fyn tilbage i august.</p><p>Richard Møller Nielsen var ikke med ved mandagens show i Cirkusbygningen, men forhåbentlig er fynboen med næste år og kan modtage sin fortjente hyldest.</p>
[[

Her er et overblik over, hvem der kunne gå hjem med priserne efter Dansk Fodbold Award, der blev afholdt mandag aften i Cirkusbygningen i København:

Årets spiller - mænd: Christian Eriksen

Årets Superligaspiller: Andreas Cornelius

Årets talent - mænd: Andreas Cornelius

Årets spiller - kvinder: Katrine S. Pedersen

Årets talent - kvinder: Stine Ballisager Pedersen

Årets dommer: Jens Maae

Årets træner: Jess Thorup

Årets fodboldklub: FC Skanderborg

Årets mål: Morten Nordstrand, FC Nordsjælland, for saksesparksmål i 2-2-kampen mod FC København 11. august.

Hall of Fame: Søren Lerby og Frank Arnesen

]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere