DBU: Derfor udsendte vi Ricardo-tweet

- Det er en respons på den debat, som Søren Mikael-Hansen har startet i Politiken, siger DBU's informationsdirektør Lars Berendt om det tweet, der lover Richard Møller Nielsen en plads i Fodboldens Hall of Fame

Lars Berendt og DBU blander sig i Ricardo-debatten (Foto: Lars Poulsen)
Lars Berendt og DBU blander sig i Ricardo-debatten (Foto: Lars Poulsen)

Siden 2006 har DBU optaget medlemmer i Fodboldens Hall of Fame, men manden bag danske fodbolds største triumf, Richard Møller Nielsen, er der fortsat ikke blevet plads til.

Søren Lerby og Frank Arnesen blev mandag aften ved Dansk Fodbold Awards optaget som henholdsvis 12. og 13. medlem, og det fik endnu en gang flere til at rejse spørgsmålet: Hvorfor er europamesteren fra 1992, Richard Møller Nielsen, ikke medlem af de fines klub?

I onsdagens udgave af Politiken undrer sportsredaktør Søren-Mikael Hansen sig over Ricardos manglende tilstedeværelse under overskriften 'Hvor længe vil DBU ydmyge sig selv?'.

DBU's informationsdirektør Lars Berendt valgte onsdag formiddag at blande sig i debatten og udsendte et tweet, der lovede Richard Møller Nielsen en plads i den eksklusive klub.<br /><br /><p><i>- Hvad skal man lægge i det tweet, Lars Berendt?</i></p><p>- Det er en respons på den debat, som Søren Mikael-Hansen har startet (i Politiken, <i>red.</i>).</p><p><i>- Så Richard Møller Nielsen kommer i Fodboldens Hall of Fame?</i></p><p>- Jeg henviser til det svar, vi har givet på Twitter.</p><p><i>- Nogen vil spørge, hvorfor man ikke allerede har optaget den træner, der vandt EM. Der har jo været muligheder før...</i></p><p>- Jeg henviser stadig til det, der står på Twitter.</p><p><i>- Hvem sidder i udvalget?</i></p><p>- Det står i Politiken, siger Lars Berendt til Ekstra Bladet.</p><a id="_35e008d9-fcfc-4e49-8610-d24346b81515" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/article4591520.ece">DBU lover: Ricardo får sin hyldest</a><br /><br /><p>Ifølge Politiken består komiteen bag Hall of Fame består af DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, journalist og forfatter Frits Ahlstrøm, TV2-kommentator Flemming Toft, Politikens fodboldredaktør Søren Olsen samt Michael Laudrup.</p><p>76-årige Richard Møller Nielsen blev i august indlagt med et ildebefindende. Han blev udskrevet efter de første undersøgelser, men lægerne konstaterede efterfølgende, at han havde en svulst i hjernen, som krævede operation.</p><p>Han var derfor ikke i stand til at være til stede ved Dansk Fodbold Award i Cirkusbygningen i mandags.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere