Agger: Gode erfaringer mod Norge

- Der er meget talent at bygge videre på for vores hold, mener Daniel Agger

Daniel Agger ser masser af talent og potentiale på det danske landshold trods den kiksede VM-kvalifikation. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Agger ser masser af talent og potentiale på det danske landshold trods den kiksede VM-kvalifikation. (Foto: Lars Poulsen)

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Landsholdskaptajn Daniel Agger har optrådt i en het ny rolle i år.

Han har ikke kun markeret sig som landsholdets styrmand i bagkæden, men står også som topscorer i 2013 via fire straffesparks-scoringer.

Men det bliver ikke i topscorerrollen, vi får ham at se i fremtiden. Daniel Agger skal lede landsholdet på vej mod den næste EM-slutrunde i Frankrig i 2016, hvor hele 24 nationer kvalificerer sig.

- Vi har meget talent i truppen at bygge videre på, mener Daniel Agger, der er fortrøstningsfuld, selv om det naturligvis er ærgerligt, at sommeren 2014 ikke skal tilbringes i Brasilien.

Se også: Bendtner beklager: Jeg var morgensur

- For os handler det om at slutte godt af på året. Vi skal følge op på de fine præstationer, vi lavede mod Armenien, Italien og Malta. Det er vigtigt for os. Derfor skal vi også vinde kampen mod Norge, siger Daniel Agger og uddyber:

- Vi har gode erfaringer mod Norge. Jeg husker specielt vores kamp i Parken (2-0 sejren fra september 2011). Her spillede vi rigtig godt. Jeg håber, at vi også kan spille en god kamp mod dem i Herning, selv om det er en testkamp, siger han

Opgøret mod Norge fredag aften på MCH Arena i Herning får ikke danskerne til at stå I kø for at se kampen. I går var der blot solgt 5389 billetter.

Se også: Simon Kjær kommer hjem

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere