Sverige uden FCK'ere mod Ronaldo

Men Zlatan Ibrahimovic er naturligvis med fra start, når Sverige i aften skal sike sig et godt udgangspunkt i VM-playoff-duellen med Portugal.

Zlatan Ibrahimovic er naturligvis med fra start mod Portugal (Foto: AP)
Zlatan Ibrahimovic er naturligvis med fra start mod Portugal (Foto: AP)

De sidste VM-billetter skal fordeles, og ét af de mest spændende opgør står mellem Portugal og Sverige, hvor duellen mellem de to superstjerner Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic bliver mødt med spænding.

Sveriges landstræner Erik Hamrén offentliggjorde for kort tid siden sin startopstilling til det første playoff-opgør mod portugiserne i aften i Lissabon. Her er Zlatan Ibrahimovic naturligvis med fra start, mens de to FC København-spillere Johan Wiland og Pierre Bengtsson må tage plads på bænken.

Opgøret begynder klokken 20.45 på Estadio Da Luz i Lissabon. Der er returopgør i Sverige på tirsdag.

Her er Sveriges startellever:

Andreas Isaksson - Mikael Lustig, Per Nilsson, Mikael Antonsson, Martin Olsson - Sebastian Larsson, Rasmus Elm, Kim Källström, Alexander Kacaniklic - Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic

Portugal og Sverige har mødt hinanden 16 gange før. Sverige har vundet seks, Portugal har sejret tre gange, mens syv er endt uafgjort, men det er ikke blot den statistik svenskerne kan tanke selvtillid i inden i aften. De har nemlig aldrig tabt i Portugal, og det kan måske være med til at give svenskerne tro på, at de igen kan slippe fra den iberiske halvø med point.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere