Kjær giver Zlatan baghjul

- Det giver noget ekstra selvtillid at andre lægger mærke til mine bedrifter, siger Simon Kjær

Simon Kjær får bedre karakterer end selveste Zlatan Ibrahimovic i den franske sportsavis L’Equipe
Simon Kjær får bedre karakterer end selveste Zlatan Ibrahimovic i den franske sportsavis L’Equipe

HERNING (Ekstra Bladet): Mens Zlatan Ibrahimovic kæmper om Ballon D’Or og en plads ved VM-slutrunden næste sommer, får den svenske verdensstjerne fortsat baghjul i den franske liga af den danske landsholdsspiller Simon Kjær.

For den danske landsholdsreserve er kravlet helt op som nummer tre på sportavisen L’Equipes karakterliste i Le Championnat, den bedste franske liga.

- Det giver naturligvis masser af selvtillid, når andre lægger mærke til, hvad jeg præsterer på banen. Det er jeg glad for. Men man skal altid tage den slags ranglister med et gran salt, siger Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Se også: Norsk landstræner: Zlatan er bedre end Ronaldo

Den nuværende situation er lidt af et paradoks for Simon Kjær. Han er aktuelt den mest succesrige danske landsholdsspiller og leverer toppræstationer hver uge på klubholdet i Lille, men han er kun reserve i landsholdssammenhæng.

- Det er nok min bedste periode lige nu i min karriere. I Palermo gik det også fantastisk godt, men det var en anden tid. Nu er jeg lidt mere erfaren og bevidst om, hvad jeg gør, forklarer Simon Kjær.

Han lægger ikke skjul på det ærgrer ham, at han aktuelt er ude i landsholdskulden. Efter 2-1 sejren på Malta, blev han sat af mod Armenien og har også siddet uden for de to seneste kampe – mod Italien og Malta.

- Sådan er det i perioder i fodbold. Kun 11 kan spille og kun én mand sætter holdet. Du må som spiller acceptere, forklarer Simon Kjær.

Simon Kjær starter inde i aftenens opgør, da Andreas Bjelland er skadet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere