TV-stationer snyder fodboldseere for gudebold

Portugal-Sverige bliver ikke vist på dansk tv - til gengæld giver TV3 Sport Stream mulighed for at streame Irland-Letland

Man skal over på svensk tv, hvis man vil se, om Portugal og Ronaldo kan kvalificere sig til VM (Foto: AP)
Man skal over på svensk tv, hvis man vil se, om Portugal og Ronaldo kan kvalificere sig til VM (Foto: AP)

Har du lyst til at se Cristiano Ronaldo mod Zlatan Ibrahimovic i aften?

Hvis ja ... så bliver det i hvert fald ikke på dansk tv. For de danske tv-stationer snyder fodboldseerne for den kamp, folk virkelig gerne se.

Ja, ja TV2 disker op med en kamp direkte fra et halvtomt stadion i Herning: Danmark-Norge. En kamp, hvor der lige præcis er ingenting på spil. Selv om landstræner Morten Olsen helt sikkert kunne argumentere for det modsatte i timevis.

Lidt senere på aften kæmper Portugal-Sverige, Island-Kroatien, Grækenland-Rumænien og Ukraine-Frankrig om VM-billetter i det første af to playoff-opgør, men kun sidstnævnte kamp vises på dansk tv.

TV3 Sport 1 har sikret sig rettighederne og viser opgøret fra Kiev, mens man på søsterkanalen TV3 Sport 2 får muligheden for at se håndboldkampen Rhein-Neckar-Löwen-Croatia Zagreb, hvis man af en eller anden grund skulle have misset den.

Senere følger programmet Alt om Sport og en gensundelse af Formel 1-træningen til det amerikanske grand prix. Desuden kan man på TV3 Sport Stream se venskabskampen mellem Irland-Letland. Opgøret starter kl. 20.45...

Samme tid er der kick off i Lissabon, hvor Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic mødes. Vil man følge den kamp, så er svensk TV4 stedet.

6'eren viser venskabskampen mellem England og Chile, mens man på ZDF kan følge opgøret mellem Tyskland og Italien. Og så er der vist også Vild Med Dans i nogenlunde samme tidsrum på TV2.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere