Ydmyg Viktor: Vil være glad for 20 min

Viktor Fischer er ydmyg omkring sine muligheder på landsholdet

Viktor Fischer under træningen i Silkeborg. (Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto)
Viktor Fischer under træningen i Silkeborg. (Foto: Christian Klindt Sølbeck/Polfoto)

HERNING (Ekstra Bladet): Han er nomineret til Årets Talent i Europa, Golden Boy-prisen, han er en af landets største talenter, men 19-årige Viktor Fischer har endnu ikke fået lov at folde sig helt ud på den store landsholdsscene.

Landstræner Morten Olsen har brugt talentet med omtanke og kun i testkampen mod Polen i august, har Fischer fået lov at spille fra start. Siden debuten i november sidste år mod Tyrkiet, har han fået fem landskampe. Kun i kampen mod Armenien spillede han en hovedrolle, da han blev skiftet ind og tilkæmpede sig det straffespark, der førte til sejrsmålet.

- Jeg har en forhåbning, men ingen forventning om at få spilletid mod Norge, siger Viktor Fischer om udsigterne til spilletid fredag på MCH Arena.

Han kommer til at starte på bænken og skal gøre sig forhåbninger om spilletid på venstrekanten i løbet af opgøret.

- Jeg vil være glad for 20-30 minutters spilletid mod Norge. Det vil passe mig godt, men det er helt op til Morten Olsen at afgøre, siger Viktor Fischer.

Sæsonen har været lidt svingende for talentfulde Fischer I Ajax.

Han har scoret blot ét mål I Æresdivisionen og ét i pokalturneringen.

- Jeg kæmper hårdt for at komme tilbage i god form. Jeg havde gerne scoret lidt flere mål, men ser nu fremad og håber at forbedre den statistik, siger Viktor Fischer.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere