Bjelland tror på kort pause: Ryggen driller mig

Landsholdsspilleren fra Twente regner allerede med at være tilbage på banen i næste uge

Andreas Bjelland scorede en enkelt gang, da Danmark slog Malta 6-0  i seneste VM-kvalifikationskamp. Fredag aften holdt en skade ham ude af venskabskampen mod Norge. (Foto: Lars Poulsen)
Andreas Bjelland scorede en enkelt gang, da Danmark slog Malta 6-0 i seneste VM-kvalifikationskamp. Fredag aften holdt en skade ham ude af venskabskampen mod Norge. (Foto: Lars Poulsen)

Andreas Bjelland har i dette efterår spillet sig ind i landsholdets midterforsvar, men fredag morgen måtte han trække sig før landskampen mod Norge, som endte med en dansk 2-1-sejr.

Det er en lille rygskade, der har ramt Twente-midtstopperen.

Se også: Bitter norsk stjerne: Zlatan bedre end Danmark

- For et par dage siden fik jeg et vrid i ryggen, som har sat sig mere end, hvad godt var. Jeg troede egentlig godt, at jeg kunne træne, men det viste sig ikke at være helt godt alligevel, siger Bjelland, der blev afløst af Simon Kjær mod Norge.

- Vi prøvede at gøre mig klar med lidt forskellig behandling, men jeg blev testet fredag morgen, og jeg syntes ikke, at det var grund til at forcere noget, fortæller han.

Se også: Smadrede Eriksen: Undskyld, undskyld

Bjelland regner trods alt med, at han hurtigt er tilbage på banen.

- Ifølge doktoren skulle jeg gerne kunne træne igen i ugen, der kommer, men nu må jeg se, hvordan det udvikler sig, siger Twente-danskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere