TV3 giver sig: Du får gudebold i aften

Ekstra Bladet-effekten: TV3 Sport sender alligevel Portugal-Sverige - Ekstra Bladet provokerede dem ganske enkelt til det

Du kan alligevel se opgøret mellem Cristiano Ronaldos Portugal og Zlatan Ibrahimovic' Sverige på dansk tv. Det sker på TV3 sport 1 fra kl. 20.45. (Foto: AP)
Du kan alligevel se opgøret mellem Cristiano Ronaldos Portugal og Zlatan Ibrahimovic' Sverige på dansk tv. Det sker på TV3 sport 1 fra kl. 20.45. (Foto: AP)

Hvis du har surmulet over, at du til aften ikke kan se Zlatan Ibrahimovic trylle mod Cristiano Ronaldo og co., så kan du godt skrue det store smil på.

For selv om TV3 i første omgang 'kun' havde købt Ukraine-Frankrig, så besluttede sportschef Peter Nørrelund i 11. time alligevel at finde checkhæftet frem og købe Portugal-Sverige.

Se også: Hov, hvad sker der i Herning?

- Jeg har netop afsluttet forhandlinger med rettighedshaverne, og vi sender Portugal-Sverige i aften på TV3 Sport1, og på tirsdag sender vi også returkampen.

- Så der er Zlatan-bold til danskerne her i aften, siger Peter Nørrelund

Han erkender samtidig, at det er sket, fordi Ekstra Bladet tidligere i dag proklamerede, at 'TV-stationer snyder fodboldseere for gudebold'.

Se også: TV-stationer snyder fodboldseere for gudebold

- Jeg vil godt erkende, at vi måske i skuffelse over at Danmark allerede er ude af VM-kampen, har vi nok ikke skelet tilstrækkeligt til at broderfolket faktisk stadig er med i kapløbet om VM-billetterne.

- Så tak til Ekstra Bladet for at råbe os op, og som Danmarks førende sportsbroadcaster, må vi jo være os vores ansvar bevidst og levere de her kongeopgør til danskerne, siger Peter Nørrelund.

Kampen bliver vist kl. 20.45 på TV3 Sport1, og Ukraine-Frankrig bliver derfor rykket til søsterkanalen TV3 Sport2.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere