Agger: Noget at bygge videre på

Landsholdskaptajn Daniel Agger ser gode perspektiver i fremtidens landshold

Anfører Daniel Agger ser flere gode ting for fremtidens landshold, hvor Viktor fischer (billedet) formentlig kommer til at spille en større rolle. (Foto: Lars Poulsen)
Anfører Daniel Agger ser flere gode ting for fremtidens landshold, hvor Viktor fischer (billedet) formentlig kommer til at spille en større rolle. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Han tager det bogstaveligt at bære det anførerbind. For Daniel Agger går forrest og viser vejen. Uanset om der står point på spil i kvalifikationen eller det bare er en ’ligegyldig’ testkamp mod Norge.

Daniel Agger vil vinde for enhver pris. Derfor smed han sig også heroisk ned på græsset og blokerede en norsk afslutning før pausen. For at vise han spiller med hjertet og bærer bindet med respekt.

- Det er en kvalitet i sig selv at vinde, når du ikke spiller godt, siger Daniel Agger.

Se også: Boilesen: Jeg har ramt en målstime

Han kan se tilbage på et år, hvor efteråret var opløftende, mens sommeren var en skuffelse.

- Der var flere positive ting de seneste måneder. Jeg synes, helt sikkert vi har noget at bygge videre på til næste år, siger Daniel Agger og slår fast:

- Der er en del lovende takter, så nu handler det i landskampe om at finde et stabilt niveau, fastslår Daniel Agger, der mod Norge bar bindet for 20. gang.

Se også: Karaktererne: Agger og Kjær lyste op

Nu skal Agger hjem til Merseyside og kæmpe for sin plads på Liverpool-mandskabet.

Manager Brendan Rodgers har sagt, han vil rotere blandt sine forsvarsspillere. Om manageren fortsat har tillid til Agger får han vished om næste lørdag, når Liverpool gæster Everton på Goodison Park i lokalbraget.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere