Boilesen: Jeg har ramt en målstime

- Forhåbentligt kan vi bringe det gode efterår med ind i 2014, siger matchvinder Nicolai Boilesen

Nicolai Boilesen har pludselig fået næse for at score mål - og det styrker selvtilliden, indrømmer han. (Foto: Lars Poulsen)
Nicolai Boilesen har pludselig fået næse for at score mål - og det styrker selvtilliden, indrømmer han. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Han scorede i sidste weekend sit første mål for Ajax mod Nijmegen og fredag aften kom han på tavlen for første gang i landsholdsregi.

Det er blevet hverdagskost for backen Nicolai Boilesen at komme på måltavlen.

- Ja, jeg har jo ramt en hel målstime, smiler Nicolai Boilesen, der erkender, at sejrsmålet mod Norge var ganske let at sætte ind med panden fra kort hold.

- Vi spillede ikke en særlig god kamp, men vi fik en sejr og det er enormt vigtigt for selvtilliden. Jeg håber, vi kan ride videre på den bølge, vi har haft her i efteråret, siger Nicolai Boilesen.

Se også: Karaktererne: Agger og Kjær lyste opSe også: Morten Olsens udvalgte blev udstillet

Han lagde ikke skjul på, han var impliceret i den norske udligningstræffer, da Marcus Pedersen scorede inde i det danske straffesparksfelt.

- Der skete en misforståelse mellem mig og Daniel Agger. Jeg påtager mig min del af skylden for det mål, siger en ærlig Boilesen.

Til trods for, at han har mange defensive opgaver at arbejde med, er han fremtidens mand på landsholdet.

Han er stærk i offensiven og specielt efter pausen mod Norge viste han flere eksempler på de stærke kvaliteter på modstanderens banehalvdel.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere