Bitter norsk stjerne: Zlatan bedre end Danmark

Nordmanden Stefan Johansen havde ikke megen ros til det danske landshold, selv om han og holdkammeraterne led nederlag i Herning

Stefan Johansen (tv.) var ikke særlig imponeret over det danske landshold. (Foto: AP)
Stefan Johansen (tv.) var ikke særlig imponeret over det danske landshold. (Foto: AP)

Det holdt hårdt, men takket være en sen scoring fra Nicolai Boilesen lukkede det danske landshold alligevel kalenderåret 2013 af med en sejr over Norge.

2-1 lød slutcifrene i Herning, om end et uafgjort resultat ingenlunde havde været misvisende bedømt på opgørets forløb.

Der var således tale om en jævnbyrdig affære på heden, hvor de danske favoritter særligt i første halvleg fremstod som et mandskab uden vildskab og visioner.

Se også: Boilesen blev matchvinder

Derfor var det heller ikke overraskende, at de norske landsholdsspillere ikke ligefrem stod i kø for at rose deres overmænd, da nederlaget var blevet en kendsgerning.

Strømsgodset-talentet, Stefan Johansen, som tidligere på året fik sin landsholdsdebut i en venskabskamp, Norge tabte 4-2 Sverige, valgte endda at drille lidt, da han skulle evaluere danskerne som modstandere.

Se også: Smadrede Eriksen: Undskyld, undskyld

Da det norske medie, VG, adspurgte ham, hvem af Sverige og Danmark, der var bedst, kunne Johansen ikke dy sig for at komme med en kæk bemærkning.

- Det så jo ud som om, Sverige var bedst. Eller du kan sige, at Zlatan (Ibrahimovic, der scorede tre mål i Johansens landsholdsdebut, red.) var bedst. Men det er klart, at Danmark er et godt hold, men vi er fuldt på højde med dem i dag (i går, red.), siger Johansen til VG TV.

Se også: Kvist om målet: Bonde var rasende

Selv om det endte med nederlag for den unge midtbanespiller i fredagens dyst, kan den 22-årige nordmand se tilbage på et år, der har været yderst succesfuldt på det personlige plan.

I 2013 har Johansen foruden sin entré på nationalmandskabet også sikret sig det norske mesterskab med sit klubhold, hvor han ifølge adskillige rygter allerede er en ombejlet profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere