Spansk sejr ødelagt af skade

Verdensmestrene fra Spanien vandt let testkampen mod Ækvatorial-Guinea, men fik Xabi Alonso skadet

Xabi Alonso modtager behandling på banen. (Marcamedia/Polfoto)
Xabi Alonso modtager behandling på banen. (Marcamedia/Polfoto)

Selv om Spaniens fodboldlandstræner Vicente del Bosque stillede med noget, som lignede et B-hold i testkampen mod Ækvatorial-Guinea sent lørdag aften, vandt spanierne let med 2-1.

Desværre for verdensmestrene og europamestrene, måtte Xabi Alonso forlade banen med en skade allerede før pausen. Real Madrid-spilleren er ellers næsten lige kommet tilbage efter fem måneders skadespause som følge af en brækket tå og et problem med lysken.

Se også: VM-overblik: Alle 32 lande klar til Brasilien

Xabi Alonso var bare en af flere spaniere, som måtte tage imod særdeles hårde tacklinger fra deres modstandere. Ækvatorial-Guinea er en tidligere spansk koloni og mange af spillerne optræder til hverdag i lavere rækker i spansk fodbold.

Santi Cazorla scorede for Spanien allerede i kampens 13. minut. Hjemmeholdets målmand fejlede fælt, da han ikke fik ordentligt fat i en aflevering fra Juan Mata.

Se også: TV: Skal Neymar have rødt kort her?

Ækvatorial-Guinea kom tilbage efter godt og vel en halv time i kraft af et hovedstød fra forsvarsspilleren Jimmy Bermudez efter hjørnespark. Men Juanfran sørgede for 2-1 tæt under mål kort før pausen.

Sejren var træner Vicente Del Bosques sejr nummer 68 i 83 kampe. Forleden forlængede han sin kontrakt frem til 2016.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere