Engelsk debutant takker Joe Hart

Celtic-keeper Fraser Forster fik fredag aften debut på det engelske landshold. Han takker Joe Hart for at hjælpe med forberedelserne

Alexis Sanchez passerer Fraser Forster i fredagens kamp på Wembley. (Foto: AP/Sang Tan)
Alexis Sanchez passerer Fraser Forster i fredagens kamp på Wembley. (Foto: AP/Sang Tan)

25-årige Fraser Forster glemmer nok aldrig Englands opgør mod Chile i fredags. Ikke fordi England gjorde det godt - holdet tabte nemlig 2-0 - og heller ikke fordi det var en vigtig kamp, men derimod fordi det var første gang, Fraser Forster var mellem stængerne i en landskamp.

Celtic-målmanden, der i de sidste par års Champions League-turneringer har stået fremragende, skiftede for et par sæsoner siden en reservetjans i Newcastle ud med en tjans som førstevalget i Celtic. Det har han nok ikke fortrudt, for masser af Champions League-oplevelser, titler i Skotland og nu debut på det engelske landshold har det budt på.

Se også: Ny nedtur for City-stjerne

Efter opgøret mod Chile valgte Fraser Forster at takke det normale førstevalg i det engelske mål Joe Hart. Manchester City-keeperen, der er sendt på bænken i den engelske klub, fik stor tak fra Fraser Forster for at forberede Forster.

- Joe var fantastisk. Han talte meget med mig inden kampen og i pausen. Han er en meget erfaren keeper og en topmålmand. Han er virkelig en fantastisk fyr, og jeg kan slet ikke rose ham nok, siger Fraser Forster ifølge Sky Sports.

Se også: City kigger på Hart-konkurrent i Tyrkiet

Joe Hart ventes at være tilbage i målet til Englands opgør tirsdag mod Tyskland, selv om keeperen har problemer i Manchester City. Og Joe Hart har Fraser Forsters støtte.

- Joe har vist, at han er en verdensklassemålmand, og han har lavet redning efter redning. Han kommer tilbage stærkere end nogensinde. Han er en fantastisk og en, jeg taler med hele tiden. Han er et af de rareste mennesker, jeg har mødt i fodbolden, siger Fraser Forster.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere