Cruyff skulle have overrakt hæder til Lerby og Arnesen

Men den hollandske legende kunne desværre ikke deltage ved Dansk Fodbold Award - og også en anden stor personlighed måtte melde afbud til showet i Cirkusbygningen

DBU forsøgte at få Johan Cruyff til at deltage ved Dansk Fodbold Award, men hollænderen havde desværre ikke mulighed for at deltage (Foto: AP).
DBU forsøgte at få Johan Cruyff til at deltage ved Dansk Fodbold Award, men hollænderen havde desværre ikke mulighed for at deltage (Foto: AP).

Normalt plejer DBU at diske op med et stort udenlandsk navn ved Dansk Fodbold Award.

Det var også planen i mandags, da Søren Lerby og Frank Arnesen blev introduceret som nye medlemmer i Fodboldens Hall of Fame.

Se også: Arnesen: En af de største aftener

Johan Cruyff var hædersgæsten, der var udset til at overrække hæderen til fodboldtvillingerne fra Amager. Cruyff var med på idéen med ude af stand til at deltage grundt andre forpligtelser.

- I år havde vi inviteret Johan Cruyff til at introducere Frank Arnesen og Søren Lerby, siger Frits Ahlstrøm, der er med i den komité, der udpeger nye medlemmer til Fodboldens Hall of Fame.

Se også: Ricardo kæmper efter kræftoperation

Johan Cruyff meddelte tidligt, at han tvivlede på, at han kunne komme til København, og derfor blev en afløser linet up.

- Vi inviterede vi for en sikkerheds skyld en anden stor personlighed, som har haft særligt betydning for Frank og Søren, siden de som teenagers kom til Ajax. Men han måtte af private årsager melde fra ugen før Dansk Fodbold Award, siger Frits Ahlstrøm og forklarer dermed også, hvorfor der ikke var udenlandsk deltagelse ved Dansk Fodbold Award.

Michel Platini, Sir Alex Ferguson, Franz Beckenbauer og Emilio Butragueño har tidligere deltaget i det stor i Cirkusbygningen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere