Sur Bendtner: Jeg gider ikke tale med jer

Nicklas Bendtner gider ikke tale med den danske presse i landsholdslejren. - Det er kun, fordi det står i min kontrakt, siger Arsenal-angriberen, der kun vil tale om landsholdet og ikke sin klubfremtid

Nicklas Bendtner gider faktisk ikke at tale med de danske journalister, og forbarmer sig kun, fordi han er kontraktligt forpligtet. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner gider faktisk ikke at tale med de danske journalister, og forbarmer sig kun, fordi han er kontraktligt forpligtet. (Foto: Lars Poulsen)

Huen var trukket godt ned over ørerne, mens halskluden dækkede en del af ansigtet.

Nicklas Bendtner har rejst sig fra sygesengen, men lysten til at forholde sig til sit fodboldliv begrænser sig udelukkende til en snak om landsholdskarrieren.

For den 25-årige angriber nægter at tale om sine tanker for den fremtid, der står på klubskifte senest til sommer, når aftalen med Arsenal udløber.

Derfor vil han ikke over for offentligheden forholde sig til landstræner Morten Olsens anbefaling om at komme væk fra Arsenal allerede i januars transfervindue.

- Hvis det stod til mig, snakkede jeg slet ikke med jer. Jeg bryder mig slet ikke om at tale med jer.

- Men i vores kontrakt med DBU står der, at vi skal tale med jer. Derfor taler jeg også kun om landsholdet, når jeg udtaler mig, forklarer Nicklas Bendtner.

Se også: Juelsgård vil udfordre Boilesen

Når snakken falder på den ligegyldige landskamp mod Norge, fejler snakketøjet til gengæld intet hos landsholdsangriberen.

- Vi har mange spændende spillere, så jeg forventer landsholdet går en lovende fremtid i møde. Kampen mod Norge kan vi bruge til at se frem mod næste kvalifikation, siger Bendtner og sender en ’giftpil’ i retning mod sportspressen.

- Lige meget hvordan jeg gør det, bliver der sat spørgsmålstegn ved mine kvaliteter. Sådan tror jeg det bliver, indtil min karriere stopper. Men det er vel også jeres arbejde, påpeger han.

Se også: Fem stortalenter Danmark kan miste

Reinholdt Schultz, direktør i kommunikationsbureauet Mannov, synes ikke det er særlig klogt, når Bendtner melder så kontant ud om lysten til at kommunikere til offentligheden om alt andet end landsholdskarrieren.

- Nicklas Bendtner siger, hvad han tænker. Men i denne sammenhæng virker det faktisk lidt usmart.

- Landsholdet har brug for medgang i medierne, men jeg synes, han devaluerer landsholdets brand med sådan en udmelding, påpeger Reinholdt Schultz og uddyber:

- Nicklas Bendtner bruger også medierne til at brande sig. Han vil eksempelvis gerne have omtale af sit smykkefirma. Men stiller man kun op til de gode ting, så ender det sjældent godt, påpeger Reinholdt Schultz.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere