Smadrede Eriksen: Undskyld, undskyld

Christian Eriksen misser storkampene mod Manchester City og Manchester United efter ankelskade

Christian Eriksen ømmede sig meget og længe, efter at han blev sparket ned af Vegard Forren, der efterfølgende undskyldte sin voldsomhed. (Foto: Lars Poulsen)
Christian Eriksen ømmede sig meget og længe, efter at han blev sparket ned af Vegard Forren, der efterfølgende undskyldte sin voldsomhed. (Foto: Lars Poulsen)

Andre Villas-Boas sidder og bander norske Vegard Forren langt væk her til aften.

Tottenham-manageren kommer nemlig til at strege Christian Eriksen fra holdkortet til dn kommende storkampe mod Manchester City næste weekend og der efter Manchester United, efter Forren smadrede Eriksens højre ankel her til aften.

- Han kommer ikke til at spille de næste par uger, vurderede landstræner Morten Olsen.

Se også: Karaktererne: Agger og Kjær lyste op

Vegard Forren kom et par tidszoner for sent, da han kort før pausen stemplede den danske kreatør hårdt over højre ankel. Slaget var så hårdt, at den umiddelbare vurdering fra landsholdets læge Søren Kaalund er, at ledbåndene i anklen har taget skade. En skanning lørdag skal klarlægge skadens præcise omfang.

Vegard Forren har ironisk nok haft chancen i Premier League, Southampton, men blev kasseret, fordi han var både for sløv og langsom.

Se også: Boilesen: Jeg har ramt en målstime

Hans nedslagtning af Christian Eriksen efterlod ingen tvivl. Vegard Forren er slet ikke i nærheden af Premier League-klasse.

- Desværre er jeg lidt for sent ude med den tackling og jeg træffer ham lidt for godt på anklen. Jeg kan kun beklage, at det gik så galt, sagde Vegard Forren til Ekstra Bladet.

- Jeg fik desværre ikke sagt undskyld til Christian inde på banen. Han lå og fik behandling og blev straks efter båret ud. Det er hvad der sker, og jeg håber ikke det er alt for alvorligt, kom det undskyldende fra Molde-spilleren.

Se også: Agger: Noget at bygge videre på

Det fromme ønske ser ud til at være forgæves.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere