Juve-stjerne: Vælg dit eget land, Costa

Diego Costa har valgt at tørne ud for det spanske landshold i stedet for det brasilianske, men den beslutning er Fernando Llorente ikke enig i

Diego Costa har bombet løs for Atletico Madrid i denne sæson, og eftersom han endnu ikke havde repræsenteret det brasilianske landshold inden sæsonen, dukkede muligheden pludselig op for at tørne ud for Spanien. Den chance har brasiliansk fødte Diego Costa grebet, men den beslutning møder ikke meget opbakning hos Costas måske kommende angrebsmakker på det spanske landshold, Fernando Llorente.

- Selvfølgelig har han haft en fantastisk start på sæsonen, og at han nu har valgt at spille for Spanien, får alarmklokkerne til at ringe hos alle os angribere. Nu er det blevet meget vanskeligere at tilkæmpe sig en plads på landsholdet, siger Juventus' Fernando Llorente til spanske AS og understreger, at han ikke selv havde valgt som Atletico Madrid-angriberen. 

Se også: Brasiliansk landstræner raser over angrebs-stjernes valg

- Han har været mange sæsoner i Spanien, og når man ser på, hvordan vores landshold spiller, så vil alle spille for Spanien, og Diego Costa har mulighed for at være en af dem. Personligt havde jeg valgt mit eget land, hvis jeg havde været i hans situation, men alle har ret til deres egen holdning, siger Llorente. 

Se også: Costas debut udskudt

Diego Costa må dog vente på sin debut for det spanske landshold på grund af en skade, og han er således ikke aktuel til aftenens kamp mod Sydafrika.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere