TV: Nyt misvisende norsk nederlag

Norge tabte tirsdag aften til Skotland, men præcis som i opgøret mod Danmark i fredags havde nordmændene fortjent en bedre skæbne

Det norske landshold spillede alt i alt en fin kamp, da holdet i fredags gæstede Herning, men takket være en sen scoring af Nicolai Boilesen, måtte nordmændene rejse hjem med et nederlag i bagagen.

Tirsdag skulle Per-Mathias Høgmos tropper så forsøge at rejse sig på hjemmebane, da Skotland var på besøg, men missionen mislykkedes for et norsk landshold, der var næsten identisk med det, der var på banen mod Danmark. Skotland sejrede 1-0 i Molde.

Som menuen ligesom også lagde op til på forhånd, var det ikke ligefrem sprudlende fodbold, tilskuerne på Aker Stadion blev forkælet med, det var dog helt klart hjemmeholdet, der var de dominerende – men altså udeholdet, der vandt. Afgørelsen sørgede Celtic-spilleren Scott Brown for efter en times spil.

Andetsteds var Lars Olsen og Færøerne oppe imod Malta, som øboerne på papiret burde kunne matche nogenlunde, men det blev til et 2-3-nederlag til Lars Olsens tropper.

Et ret misvisende resultat, da Færøerne allerede var bagud 0-3 efter 41 minutter. Den første færøske reducering blev sat ind af AaB-spilleren Hallur Hansson.

Tyrkiet vandt 2-1 over Hviderusland, mens Estland sejrede 3-0 over Liechtenstein.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere