Tre år til Magnus Pehrsson i Estland?

Svensk medie beretter, at den tidligere AaB-træner Magnus Pehrsson allerede har underskrevet en kontrakt, der gør ham til Estlands landstræner de næste tre år

Den tidligere AaB-træner Magnus Pehrsson træder i fodsporene på Viggo Jensen, når han bliver præsenteret som landstræner for Estland. I følge fotbolltransfers.se har Pehrsson underskrevet en kontrakt på tre år med det estiske fodboldforbund, der i 2007 hyrede danske Jensen til at styre holdets landshold.

Det kom frem i går i Sverige, at Pehrsson havde været i Tallinn for at overvære Estlands landskamp mod Aserbajdsjan fredag i sidste uge, hvilket den 37-årige svensker bekræftede overfor Aftonbladet.

Der ønskede Pehrsson ikke at sige noget om, hvorvidt han var interesseret i jobbet som estisk landstræner, og det var måske fordi, han allerede havde underskrevet kontrakten, der gør ham til afløser for Tarmo Rüütli, der har været landstræner siden 2008, men som blot formåede at skaffe syv point og en næstsidsteplads i kvalifikationspuljen til VM.

Magnus Pehrsson var træner i AaB fra 2009 til 2010 og blev sportsdirektør i Djurgården i 2011, inden han stoppede i klubben tidligere i år.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere