Sammenligner landstræner med Mr. Bean

Adrian Mutu har fået karantæne på livstid for det rumænske landshold, efter han har postet et billede på Facebook, hvor landstræner Victor Piturcas ansigt er erstattet af Mr. Beans.

Adrian Mutu har spillet sin sidste landskamp for Rumænienl. (Foto: AP)
Adrian Mutu har spillet sin sidste landskamp for Rumænienl. (Foto: AP)

34-årige Adrian Mutu blev ikke udtaget til playoff-kampene mod Grækenland, og det faldt den tidligere Chelsea- og Juventus-stjerne så meget for brystet, at han valgte at gøre nar af landstræner Victor Piturca på en særlig ejendommelig måde.

Se også: Kroat må til lommerne efter fascistisk slagsang

Mutu lagde et billede op på sin Facebook-profil af Victor Piturca, hvor hans ansigt var erstattet af den fjollede Rowan Atkinson-figur Mr. Beans. Det blev hurtigt fjernet igen, men det rumænske fodboldforbund - og masser af medier Verden over - nåede at opdage det.

Se også: TV: Fransk tv-vært holdt nøgen-løfte

Derfor har den falmende rumænske stjerne nu fået livsvarig karantæne på landsholdet. Adrian Mutu spiller i dag i franske Ajaccio og ville måske alligevel ikke komme i spil til det rumænske landshold i fremtiden. Rumænien tabte nemlig playoff-kampene til Grækenland, så de går glip af VM-slutrunden i Brasilien næste år.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere