Opturen fortsætter: Sejr til U21-holdet

Danmark på EM-kurs - Andorra besejret 2-0 uden problemer

Brøndbys Kenneth Zohore åbnede scoringen, da U21-landsholdet vandt 2-0 i Andorra (Foto: Henrik Schou)
Brøndbys Kenneth Zohore åbnede scoringen, da U21-landsholdet vandt 2-0 i Andorra (Foto: Henrik Schou)

Det danske U21-landshold kommer tættere og tættere på EM.

Tirsdag aften fulgte holdet op på den flotte sejr i Bulgarien, da Andorra blev besejret 2-0 på udebane. Danskerne kom hurtigt foran 2-0, og kørte derfra sejren sikkert i land.

Allerede i det 5. minut var Danmark farlige første gang, men Youssef Toutouh måtte se træværket forhindre en tidlig dansk scoring.

Jess Thorups talentfulde mandskab skulle dog ikke vente længe på føringen, og den kom efter godt samarbejde mellem FCK og Brøndby. Løvernes Christoffer Remmer stod for oplægget, Vestegnens Kenneth Zohore for afslutning, og så var Danmark planmæssigt i front.

De rød-hvide var i totalkontrol mod miniputten og tilspillede sig flere gode chancer, så det komme ikke ligefrem som det store chok, da Yussuf Yurary Poulsen i det 31. minut fordoblede den danske føring efter et oplæg af FCK's Youssef Toutouh.

Andorra fik en mand udvist i begyndelsen af 2. halvleg. Rubio røg ud efter et frispark på Brøndbys Riza Durmisi, men Danmark fik slet ikke udnyttet, at holdet var en mand i overtal og scorede ikke yderligere.

2-0-sejren betyder, at Danmark holder fast i førstepladsen i sin kvalifikationsgruppe. Holdet har 17 point efter syv kampe, og kun Rusland kan true den danske førsteplads. Russerne har 16 point, efter de på en sen scoring slog Estland med 1-0.

Sådan startede Danmark i Andorra: Busk - Remmer, Christensen, Jønsson, Durmisi - Vigen, Nørgaard, Højbjerg - Poulsen, Zohore, Toutouh

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere