U21-ligalandshold på vintertur til Tyrkiet

DBU har arrangeret en træningstur til Tyrkiet for Jess Thorups U/21-landshold i januar. Turen bliver primært for spillere, der spiller i Danmark

U21-landstræner Jess Thorup skal på vintertur til Tyrkiet med sit hold (Foto: Lars Poulsen)
U21-landstræner Jess Thorup skal på vintertur til Tyrkiet med sit hold (Foto: Lars Poulsen)

Det danske U21-landshold er godt i gang med kvalifikationen til EM i Tjekkiet i 2015 og fører kvalifikationsgruppen foran Rusland.

DBU har besluttet at styrke deres muligheder for at blive spillet bedre sammen ved at sende dem på en træningstur til Belek i Tyrkiet fra den 20. til den 29. januar, hvor der venter to kampe mod endnu ukendte modstandere.

Udlandsproffer som Frederik Sørensen, Jannik Vestergaard, Pierre-Emile Højbjerg, Lucas Andersen og Andreas Christensen kommer dog ikke i spil, idet der bliver tale om en U21-ligalandsholdstur, hvor primært spillere fra danske klubber kommer med, da turneringerne ude i Europa buldrer derudaf for fuld hammer i den periode.

Se også: DBU mangler penge: Ingen tur til ligalandsholdet

- Jeg er glad for muligheden for at se spillerne, som optakt til vores vigtige EM-kvalifikationskamp mod Estland i marts og resten af EM kvalifikationen i efteråret 2014.

- Vi har valgt at prioritere en vintertur, da vores aktiviteter er begrænset i foråret og turen giver os muligheder for at vurdere flere spillere, som er relevante for U21-landsholdet på både kort og langt sigt. Vores ambition er at benytte de fine faciliteter i Tyrkiet til at få træningspas med høj kvalitet, hvor vi kan matche spillerne på højest mulige niveau i to kampe mod enten U-landshold eller klubmandskaber, siger landstræner Jess Thorup til dbu.dk.

U21-landsholdets første kvalifikationskamp i 2014 er mod Estland den 5. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere