Ikke alle jubler over Olsen-forlængelse

Hans Brun Larsen, tidligere ungdomslandstræner, mener, at det er forkert at forlænge med Morten Olsen

Morten Olsne og Lars Berent på pressemødet (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsne og Lars Berent på pressemødet (Foto: Lars Poulsen)

Torsdag blev det officielt, at Morten Olsen fortsætter som fodboldlandstræner i yderligere to år frem til sommeren 2016.

Det er et skidt valg fra Dansk Boldspil-Unions (DBU) side, mener den tidligere ungdomslandstræner Hans Brun Larsen, som ofte har talt om, at der skulle fornyelse til på posten.

- Jeg tænker det, som jeg har tænkt hele tiden, at det simpelthen ikke er den rigtige løsning. Landsholdet har brug for ny inspiration og for større fleksibilitet end den, der har været i Mortens arbejde med holdet.

- Det synes jeg, at både resultaterne og tilskuertilslutningen dokumenterer, så jeg synes, at det er en dårlig løsning, siger Hans Brun Larsen.

Se også: Ekspert: Både skidt og godt med OlsenSe også: Olsen fortsætter til 2016

Morten Olsen har været landstræner siden 2000.

- Jeg havde forventet, at dette ville ske, fordi det var Jim Stjerne Hansen (afgående generalsekretær i DBU, red.), som skulle ansætte landstræneren.

- Det var usandsynligt, at han ville kaste sig ud i noget, der kunne minde om en satsning, lyder det fra Hans Brun Larsen.

Han mener, at DBU sagtens kunne have fundet en anden løsning.

- Man skulle have undersøgt de muligheder, der var. Jim Stjerne har adskillige gange, også i den seneste tid, fortalt, at der er mange dygtige trænere, som uopfordret melder sig til landstrænerjobbet.

- Og det er mærkeligt, at der blandt dem ikke er en, som man i DBU synes, passede til jobbet, siger Olsen-kritikeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer