Olsen beholder tophyre - trods underskud

Morten Olsen forlængede torsdag kontrakten som landstræner med DBU, og selvom der skæres i resten af organisationen, går Olsen ikke ned i løn

Morten Olsen beholder sin fine hyre (Foto: Jonas Olufson)
Morten Olsen beholder sin fine hyre (Foto: Jonas Olufson)

Morten Olsen bibeholder sin årsløn på fem mio. kr. som landstræner, selv om DBU svinger sparekniven i disse tider. Den manglende kvalifikation til VM-slutrunden næste sommer og et stærkt faldende tilskuertal til hjemmekampene i Parken betyder ellers, at unionen må spare millioner.

Det gælder også på den sportslige front, hvor den årlige tur med ligalandsholdet er sparet væk, fordi Danmark ikke er med ved slutrunden.

Trods besparelser for 17 mio. kr. i DBU har unionen ikke sparet noget på landstræneren, erfarer Ekstra Bladet.

Se også: Ekstra Bladets dom over Olsen: Fantasiløst!Se også: Olsen fortsætter til 2016

I DBU ved man godt, at landstræneren er en international kapacitet, som man ikke kan få for de penge, Morten Olsen modtager.

- Hvis det for mig primært havde handlet om økonomi, havde jeg ikke været her i 14 år, men været væk fra DBU allerede efter to år, siger Morten Olsen og slår fast: - Men når jeg selv kan bestemme, så er jobbet som dansk landstræner det job, jeg helst vil have. For jeg er jo dansker, og det største, man kan, er at være landstræner, siger Morten Olsen.

DBU har budgetteret med et underskud på tre-fire millioner for regnskabet, der begyndte 1. november og slutter 31. oktober 2014.

Se også: Bendtner jubler: Fantastisk med Olsens forlængelseSe også: Kjær: Det bedste valg for os

0 kommentarer
Vis kommentarer