DBU forlænger aftalen med Parken

DBU har indgået en ny aftale med Parken for landsholdets hjemmekampe i de næste to kvalifikationsturneringer

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Fodboldlandsholdet skal også i de kommende to kvalifikationsturneringer - til EM i 2016 og VM i 2018 - spille sine hjemmekampe i Parken.

Fredag kom det frem, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har indgået en ny aftale med Parken.

- Landsholdets første kvalifikationskamp næste år bliver under det nye "Week of Football"-koncept, hvor kravene til både kampafviklingen og stadion ligger tæt op af det, man kender fra Champions League-formatet.

- Parken har erfaring med arrangørernes krav til netop denne type kampe og kan tilbyde den tilskuerkapacitet, DBU har en ambition om at udnytte i de kommende kvalifikationsturneringer.

Se også: Peter Schmeichels barske år

- Derfor er aftalen med Parken ideel for DBU, siger DBU's afgående generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, i en pressemeddelelse.

Parkens administrerende direktør, Anders Hørsholt, er glad for aftalen.

- Vi mener, at Parken og København er den naturlige ramme for det danske fodboldlandshold, og derfor er vi meget tilfredse med, at det gode samarbejde fortsætter.

Se også: Medvind til Danmarks bud på EM 2020

- Vi har lyttet til hinanden og sammen lavet en god aftale for begge parter. Vi ved, hvor stor en folkefest det kan være, når landsholdet samler det danske fodboldpublikum her i hovedstaden.

- Og derfor ser vi frem til de kommende kvalifikationsturneringer med glæde, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer