Kvist: Jeg skal finde den rigtige klub

Landsholdsspilleren var mandag på lynvisit i København for at modtage mediepris

William Kvist modtog mandag Betfair Medieprisen, fordi han har givet omgivelserne et unikt indblik i livet som professionel fodboldspiller via sin Facebookprofil.. Han gav de 50.000 kr. videre til sportstøj og udstyr til et projekt i Sierra Leone. (Foto: Mogens Flint)
William Kvist modtog mandag Betfair Medieprisen, fordi han har givet omgivelserne et unikt indblik i livet som professionel fodboldspiller via sin Facebookprofil.. Han gav de 50.000 kr. videre til sportstøj og udstyr til et projekt i Sierra Leone. (Foto: Mogens Flint)

William Kvist skal bruge de kommende tre måneder som lejesvend i Fulham til at finde ud af, hvor han skal spille i fremtiden.

En fremtid, der melder sig straks i den nye sæson. Han har godt nok ét år tilbage af kontrakten i Stuttgart, men landsholdsspilleren ser ikke ud til at have en lys og lovende fremtid i den tyske bundesligaklub.

- Jeg skal vælge den rigtige klub næste gang. Jeg har naturligvis en ambition om at spille med på højeste niveau. Stuttgart var nok ikke det rigtige match for mig, erkender William Kvist, der her og nu ikke ønsker at gå nærmere ind i en dialog, hvad det rigtige valg kan være for ham efter sommerferien.

Se også: William Kvist lover: Vi kommer til EM i 2016

Han er normalt typen, der godt vil have styr på sit liv og hvordan fremtiden tegner sig. Men lige nu trives han fint med lejeopholdet i Fulham, hvor han har en aftale frem til sæsonafslutningen.

- Det var en stor forskel at skifte fra Superligaen til Bundesligaen. Jeg kan kun sige det samme efter skiftet til Premier League. Tempoet er højere. Bolden bliver spillet hurtigere rundt. Presset på bolden er større og mere eksplosivt. Det er en spændende udfordring, siger William Kvist.

Mandag var den danske landsholdsspiller på lynvisit i København på dagen, hvor han samtidig fyldte 29 år. Han var i København for at modtage Betfairs Mediepris. En pris, der blev uddelt i samarbejde mellem Danske Sportsjournaliser og Betfair.

Prisen blev tildelt William Kvist, fordi han i 2013 gennem Facebook har givet et unikt indblik i livet som professionel fodboldspiller. Han var nomineret til prisen sammen med håndboldspilleren Daniel Svensson og svømmeren Jeanette Ottesen.

William Kvist modtog prisen og et beløb på 50.000 kr., som han donerede til et fodboldprojekt 'Play 31 i Sierra Leone'.

- Jeg er stolt over at modtage prisen og meget glad for den respons, jeg har fået på min Facebook-profil. Jeg har været i kontakt med rigtig mange mennesker, der har haft stor glæde af de øvelser, jeg har lagt ud. Det er min plan, at jeg gerne vil dybere og bidrage på en anden måde i fodboldverdenen. I nærmeste fremtid vil jeg lægge noget ud om hypnose, kost og forskellen på Bundesligaen og Premier League, forklarer William Kvist, der under besøget i Danmark havde forbud mod at udtale sig om den nye tilværelse i Fulham.

Se også: Kvist droppet i Magaths debut

- Hvis I ønsker at tale med mig om Fulham, må I kontakte klubbens presseafdeling, siger William Kvist, der således ikke kunne forholde sig til, at han efter Felix Magaths ankomst som ny manager er røget på bænken.

Det eneste Kvist kan forholde sig til er, at han tirsdag 9.30 stiller til en ny træningsdag på Fulhams træningsanlæg i kampen for overlevelse i Premier League.

0 kommentarer
Vis kommentarer