Schmeichel vinder første slag i 'målmandskrigen'

Kasper Schmeichel glæder sig til at spille på Wembley, mens en skuffet Stephan Andersen venter på sin næste chance for at imponere Morten Olsen

Kasper Schmeichel forviser Stephan Andersen til bænken på Wembley. (Foto: Jens Dresling)
Kasper Schmeichel forviser Stephan Andersen til bænken på Wembley. (Foto: Jens Dresling)

LONDON (Ekstra Bladet): Mens Daniel Agger, Nicklas Bendtner og Christian Eriksen næppe behøver at være nervøse for, om de indgår i Morten Olsens idealopstilling, så er der anderledes åben kamp om målmandsposten.

Her har Olsen gjort det klart, at det er op til de aktuelle rivaler Kasper Schmeichel og det hidtidige førstevalg Stephan Andersen at erobre buret.

Og tilsynedeladende har Leicester-keeperen med det forpligtende efternavn vundet første slag i 'målmandskrigen'.

I hvert fald starter han på Wembley i aften, og Schmeichel Jr. glæder sig naturligvis over Olsens tillid.

Agger håber på VM-billet til Liverpool-komet

- Det er selvfølgelig fedt. For mig er det den ultimative ære at spille for Danmark, og jeg har nydt de kampe, jeg har fået lov at spille. Det bliver fantastisk at spille mod England, hvor jeg har boet en stor del af mit liv. jeg glæder mig utrolig meget. Det eneste, jeg håber på er, at vi får et godt resultat.

Han er dog helt klar over, at han langt fra har cementeret sig som nyt førstevalg.

- For mig handler det om at spille godt for klubben, og så træne hårdt og bidrage med god energi, når jeg er med på landsholdet, hvis jeg kan, siger han til Ekstra Bladet.

Mens Kasper Schmeichel får fornøjelsen af at spille på verdens mest berømte fodboldbane, så må Stephan Andersen nøjes med at følge med fra bænken.

Og han indrømmer gerne skuffelsen over at være vraget til den sjoveste træningskamp siden mødet med Brasilien i Hamborg før EM i 2012.

Eriksen om fyret træner: Vi havde snakket inden

- Jeg tror alle gerne vil spille så meget som muligt. Jeg havde naturligvis også håbet på at spille på Wembley - ikke kun fordi det er mod England, selvom det selvfølgelig er sjovere end at spille mod Ukraine på en pløjemark. Når det så er sagt, så skal man være glad for de kampe, man får. Det vil jeg også være fremover. Nu spiller Kasper, og så må vi se, hvem der spiller den næste kamp, siger Stephan Andersen, der håber at skiftet fra bænken i Real Betis til fast spilletid hos hollandske Go Ahead Eagles kan hjælpe ham tilbage i startopstillingen.

- Det siger sig selv, at man ikke kommer sovende til tingene. Der er kamp om pladserne, og derfor er det vigtigt at spille hver uge. Hvis man ikke kan vise sig frem, bliver man hurtigt glemt, konstaterer den tidligere Brøndby-målmand.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby