Jess Thorup vil bevare førstepladsen

Det danske U21-landshold skal holde fast i førstepladsen i sin kvalifikationspulje til EM ved at besejre Estland onsdag aften

Jess Thorup (Foto: Lars Poulsen)
Jess Thorup (Foto: Lars Poulsen)

Der er meget på spil for det danske U21-landshold, når modstanderen er Estland i EM-kvalifikationskampen på Farum Park onsdag aften.

Danmark fører sin EM-kvalifikationspulje foran Rusland, og med en sejr vil holdet bevare den gode position i gruppen. For U21-landstræner Jess Thorup er det altoverskyggende mål derfor at besejre Estland onsdag aften.

- Estland kom lidt skidt fra start i kvalifikationen, men senest har de vist, at de er et godt hold. De spillede næsten lige op mod Rusland, men tabte 0-1 i overtiden, og de vandt over Slovenien, men når det er sagt, så er det en kamp, vi skal vinde, så vi kan bevare vores plads i puljen og selv afgøre det mod Rusland på hjemmebane i september, siger Jess Thorup til dbu.dk.

Det danske U21-landshold har 17 point efter syv kampe, mens Rusland på andenpladsen har 16. Alle puljevindere samt de fire bedste to'ere i EM-kvalifikationen går videre til den afgørende play off-runde om EM-billetter, der spilles i oktober.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.