Alexander Scholz har landsholdet som ambition

Alexander Scholz drømmer om at debutere på landsholdet, men det kræver ifølge ham selv, at han skifter klub

Alexander Scholz har haft en forrygende sæson i belgiske Lokeren, hvor han blandt andet stod for det afgørende mål i pokalfinalen. 

Scholz har som en forudseende og teknisk dygtig forsvarsspiller mange af de egenskaber, som landstræner Morten Olsen lægger vægt på hos sine centerforsvarer, og Scholz håber da også, at han en dag vil blive udtaget.

- Det bliver selvfølgelig svært, og det er nok lidt ud i fremtiden. Det er dog mit mål og min ambition at komme på landsholdet. Det kræver nok, at jeg skifter klub, men lige nu er jeg inde i et godt moment, og det skal jeg bare holde. Så håber jeg, at landsholdsdebuten kommer en dag, siger han til DanskerDong.

- Det er svært at spå om, hvornår det sker, men jeg er sikker på, at hvis jeg bare bliver ved med at arbejde, som jeg gør nu, så skal jeg nok komme deropad. Om det så rækker til en A-landskamp, vil jeg lade være op til andre, men det håber jeg selvfølgelig selv, at det gør.

Den 21-årige dansker har ikke umiddelbart et klubskifte i tankerne, men interessen mangler ikke, fortæller han.

- Som udgangspunkt spiller jeg også for Lokeren i den kommende sæson. Jeg håber da selvfølgelig på, at der kan ske noget, og jeg hører også løbende fra min agent om den ene og den anden interesse. Fokus lige nu er dog på de sidste ni kampe. Sæsonen skal spilles færdig, og så sætter jeg mig sammen med min agent og ser, hvad der er.

- Der har været interesse fra flere forskellige lande. Det er klart, at jeg har fået et godt ry i Belgien, så de store hold ved, hvem jeg er. Det skal dog være et skridt op. Også med hensyn til ligaen.

Især Bundesligaen tiltrækker forsvarsspilleren, der egentlig blev født med tysk pas, men som i dag har dansk statsborgerskab.

- Jeg kunne godt tænke mig at spille i Tyskland, da jeg har tyske rødder og kan sproget. Jeg tror også, at mentaliteten og selve spillet i ligaen vil passe godt til mig. Det kan dog godt være, at det er nogle år længere ud i fremtiden. Det må vi se på, udtaler Scholz til DanskerDong.

Hør interviewet med Alexander Scholz, når DanskerDong sender fra 19.30 til 22.00 i aften. Man finder linket på forsiden af tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer