Capello stopper - efter VM i 2018

Fabio Capello fortæller, at han agter at indstille sin trænerkarriere efter VM i 2018 i Rusland, hvor han vil stå i spidsen for værtsnationen

Fabio Capello har tidligere været landstræner i Engand fra 2008 til 2012. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)
Fabio Capello har tidligere været landstræner i Engand fra 2008 til 2012. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth)

Et langt og interessant fodboldliv slutter efter VM-slutrunden i 2018 for Fabio Capello. Den italienske træner fortæller, at han planlægger at indstille sin trænerkarriere efter 2018, hvor han vil stå i spidsen for værterne fra Rusland.

- Efter VM i 2018 vil jeg være 71, og så er det på tide at stoppe, siger Capello til R-Sports.

Han har kontrakt med Rusland som landstræner frem til VM-slutrunden om fire år, ligesom han naturligvis også fører holdet i forbindelse med den kommende VM-turnering i Brasilien.

- Dette er min sidste kontrakt. Jeg vil gøre, som Alex Ferguson gjorde. Han stoppede som 72-årig, og jeg vil være væk et år tidligere, fortæller han videre.

Capello har været landstræner for Rusland de sidste to år også været træner i AC Milan, AS Roma, Real Madrid, Juventus og det engelske landshold. Han har desuden en fortid som spiller i flere italienske klubber, så det er en mand, der har viet sit liv til fodbolden, som om fire år siger stop.

0 kommentarer
Vis kommentarer