Selvsikker AaB-profil: Olsen skal satse på mig

AaB's venstre back, Jakob Ahlmann Nielsen, vil overbevise Morten Olsen om, at han er værd at satse på

Jakob Ahlmann Nielsen er klar til at erobre en plads på landsholdet. (Foto: Jens Dresling)
Jakob Ahlmann Nielsen er klar til at erobre en plads på landsholdet. (Foto: Jens Dresling)

Når de nykårede danmarksmestre fra AaB torsdag tørner sammen med FC København i pokalfinalen i Parken, hviler landstræner Morten Olsens øjne blandt andet på et par af AaB's spillere.

Blandt dem backen Jakob Ahlmann Nielsen, som har vist fine takter i AaB denne sæson. Så fine, at han mandag blev udtaget til A-landsholdet til de to kommende landskampe mod Ungarn og Sverige.

Se også: AaB-back: Vi kan tage røven på alle

- Jeg skal selvfølgelig overbevise Morten Olsen om, at jeg er værd at satse på i fremtiden, siger Jakob Ahlmann ved et pressemøde i Parken forud for torsdagens pokalfinale.

- Men det er allerførste gang, jeg er med til en samling, så derfra til at blive den faste venstre back, der er et langt spring, tilføjer han.

AaB har satset på unge talenter i denne sæson, og det er ikke gået ubemærket hen hos landstræneren. Spørger man Ahlmann selv, er det hans kvalitet over hele linjen, der har givet ham chancen på landsholdet.

Se også: Landsholdet smadrer familieferien

- Jeg synes, jeg har fået vist en del offensive kvaliteter, hvor jeg både har fået lagt mål og assists på mit spil. Det tror jeg bestemt, han har lagt mærke til, og så har jeg også været stabil defensivt, lyder det.

Han glæder sig til torsdagens pokalfinale, også selv om presset bliver lidt større efter mandagens landsholdsudtagelse.

- Landstræneren ser rigtig mange kampe, og man bliver ikke vurderet ud fra en enkelt kamp, så det er bare et ekstra positivt pres, og jeg glæder mig til at spille på torsdag, siger Ahlmann.

Se også: Ahlmann om landshold og guld: Svært at kapere

Morten Olsen udtog også AaB-spillerne Kasper Kusk og Rasmus Würtz til testkampene mod Ungarn og Sverige senere på måneden. Derudover støder Nikolaj Thomsen til truppen inden kampen mod Sverige, når han har overstået U21-testkampen mod Schweiz.

0 kommentarer
Vis kommentarer