Dansk debutant i startopstillingen mod Ungarn

DBU oplyser, at landsholdet har én debuterende spiller med i startopstillingen til aftenens kamp mod Ungarn

Morten Olsen har en debutant i startopstillingen, når Danmark torsdag aften møder Ungarn. (Foto: Jonas Olufson)
Morten Olsen har en debutant i startopstillingen, når Danmark torsdag aften møder Ungarn. (Foto: Jonas Olufson)

Når det danske landshold torsdag aften stiller op til træningskampen mod Ungarn, bliver det med én debutant i startopstillingen. Det oplyser DBU på sin hjemmeside. 

Danmark møder Ungarn i forårets anden testkamp, og her er der altså blevet plads til en enkelt spiller i startopstillingen, der får sin første kamp på A-landsholdet. Det er endnu ikke offentliggjort, hvilken spiller, der er tale om, men både Jakob Ahlmann, Jonas Knudsen, Kian Hansen og Pierre Emile Højbjerg er alle blandt de markspillere, der endnu har sin landsholdsdebut til gode. 

Da Jonas Knudsen og Jakob Ahlmann er de eneste venstrebacks i landsholdstruppen, er det oplagt, at en af disse spillere får chancen i aftenens kamp mod Ungarn, omend landstræner Morten Olsen kan vælge at benytte Lars Jacobsen og Peter Ankersen på venstre back. 

Startopstillingen bliver offentliggjort klokken 19.15. Kampen mellem Danmark og Ungarn fløjtes op klokken 20.00 i Debrecen. 

På rekordtid har Pierre Emile Højbjerg spillet sig tæt på en plads i Bayerns startopstilling, og i aften får han debut på A-landsholdet, hvor han efter alt at dømme starter inde mod Ungarn. Sport og Spil Den nye stjerne: Jeg vil være den bedste

Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen