Se alle billederne: Se vild er Ebbe Sands luksusvilla

Har du pengepungen i orden, kan den tidligere landsholdsangriber Ebbe Sands gigantiske villa ved Silkeborg Søerne blive din

Ebbe Sands luksusvilla kan blive din for 35 millioner kroner. KLIK DIG VIDERE OG SE FLERE BILLEDER (Foto: Nybolig)
Ebbe Sands luksusvilla kan blive din for 35 millioner kroner. KLIK DIG VIDERE OG SE FLERE BILLEDER (Foto: Nybolig)

35 mio. kr.!

Sådan lyder prisen, hvis du vil overtage tidligere landsholdsbomber Ebbe Sands enorme villa med direkte kig og adgang til Silkeborg Søerne.

Den nuværende angrebstræner for landsholdet har besluttet at sælge villaen for at flytte til Dubai. Her flytter familien ned af hensyn til sønnen Mikkel, der er allergisk over for skimmelsvamp (som der dog ikke er i huset, red.), hvilket gør det danske klima problematisk. Klimaet i Dubai skulle efter sigende være godt for den slags.

- Vi regner med at blive i Dubai til i al fald sommeren 2018, når Mikkel på byens internationale skole har taget det, der svarer til en studentereksamen i Danmark, har Ebbe Sand fortalt til Onside.dk i sidste måned, og derfor måtte huset til salg.

SE ALLE BILLEDERNE I TOPPEN AF ARTIKLENI kælderen findes dette lækre rum til at hygge sig i (Foto: Nybolig)
I kælderen findes dette lækre rum til at hygge sig i (Foto: Nybolig)


Absolut sjældenhed
Villaen, som kan ses i billederne herover eller på Nyboligs hjemmeside, byder på utrolige 404 m2 beboelse og yderligere 375 m2 kælder med bla. vinkælder og vinsmagsningsrum, opholdsrum, swimmingpool, sauna og alskens lækkerier.

På 1. salen er der to store altaner til henholdsvis det ene soveværelse og den ene opholdsstue. Foran huset troner en gigantisk og delvist overdækket terrase med udsigt ud over den store have og Julsø - en af Silkeborg Søerne. Der er selvfølgelig egen badebro og adgang til søerne. Noget skal man jo også have for de 35 mio. kr.

- Det er en absolut sjældenhed. Vi har mange søvillaer, og det er ikke nyt at sælge ned til vandet, men kombinationen af en så stor grund og så stor ejendom i så fantastisk kvalitet - det er der er ikke blevet solgt i det her område i nyere tid, siger ejendomsmægler Jesper Lyngsø til Ekstra Bladet.

- Det er en helt fantastisk oplevelse at se det.

SE ALLE BILLEDERNE I TOPPEN AF ARTIKLEN

- Kombinationen af grund og hus er enestående. Man er ikke gået på kompromis med noget her. Den har fået fuld gas til det sidste malerstrøg. Det er bygget, som om det aldrig skal sælges, lyder det fra ejendomsmægleren.

Hvem er det, der skal købe sådan en villa?

- Det er en, der er interesseret i at bo i Midtjylland med kort afstand til Aarhus og Herning, samt det gode liv i Silkeborg. Men også det at bo centralt i Danmark kan have interesse, og derfor søger vi også vidt og bredt. Den, der køber villaen, er den, der sætter pris på god kvalitet.Udsigten for balkonen på 1. sal er intet mindre end utrolig (Foto: Nybolig)
Udsigten for balkonen på 1. sal er intet mindre end utrolig (Foto: Nybolig)


Selv opført det
Villaen er tæt på Gudenåen, Himmelbjerget og placeret på en 18.958 m2 stor grund, som Ebbe Sand selv købte tilbage i 2001, hvorefter han fik huset bygget, så han kunne flytte ind i det, da den aktive karriere i Schalke 04 sluttede.

Det gjorde den tilbage i 2006, og det er de mange fodboldmillioner, der har været med til at finansiere huset. I dag er der kun et lån på ni mio. kr. i huset, så den tidligere Brøndby-bomber står til at score et kæmpe millionbeløb på salget. Tilbage i 2001 gav han blot seks millioner kroner for grunden - dertil kommer selvfølgelig udgifterne til opførelsen af den store villa.

- De har selv opført det på grunden. Ebbe kender meget til byggeri, og har brugt masser af energi på opførslen, og de har været glade for at bo der. Derfor håber de også, at der bliver en lignende familie, der kommer til at bo der fremover, siger Lyngsø.

- De har været rigtig glade for det, og det er måske lidt af nød, at de er nødt til at sælge, siger Lyngsø med henvisning til sønnes lidelse, der kræver et varmere klima.Ebbe Sand har fungeret som angrebstræner på landsholdet de seneste år. Det stopper til sommer (Foto: Jesper Mortensen)
Ebbe Sand har fungeret som angrebstræner på landsholdet de seneste år. Det stopper til sommer (Foto: Jesper Mortensen)


Job som fodboldtræner
Ebbe Sands kontrakt med fodboldlandsholdet udløber til sommer, og så skal der kigges efter nyt job i Dubai. Sand har taget den højeste træneruddannelse, og derfor kan et job i en af de større Dubai-klubber være interessant.

- Det kunne være en spændende udfordring, men lad os se, hvad der sker i løbet af foråret, siger han.

Indtil da kan han vente på, at der dukker en køber op til det enorme hus. Og smider de mange millioner for kongevillaen.

Og de indbrudstyve, der skulle have lyst til at napse de viste ting på billederne, kan godt glemme det. Familien Sand er fraflyttet villaen, der derfor også er helt tom, oplyser ejendomsmægleren.

SE ALLE BILLEDERNE I TOPPEN AF ARTIKLEN

1 af 14 I kælderen finder man opholdsrummet med poolbord, bar og kæmpe fladskærm til fodboldkampene (Foto: Nybolig)
2 af 14 I kælderen er der også denne lækre swimmingpool (Foto: Nybolig)
3 af 14 Fra terrassen i stueplan er der smuk udsigt ud over Julsø (Foto: Nybolig)
4 af 14 Stuen på 1. sal har også en tilstødende altan med udsigt (Foto: Nybolig)
5 af 14 I tilhør til swimmingpoolen er der også en sauna (Foto: Nybolig)
6 af 14 Et af husets badeværelser (Foto: Nybolig)
7 af 14 Ebbe Sands villa kan blive din for blot 35 mio. kr. (Foto: Nybolig)
8 af 14 Et lille bryggers hører der også til (Foto: Nybolig)
9 af 14 Udsigten fra soveværelsets balkon på 1. sal (Foto: Nybolig)
10 af 14 Husets køkken (Foto: Nybolig)
11 af 14 Masser af lys er der i huset (Foto: Nybolig)
12 af 14 (Foto: Nybolig)
13 af 14 Ebbe Sand i Schalke 04-trøjen (Foto: AP)
14 af 14 Ebbe Sands luksusvilla kan blive din for 35 millioner kroner. KLIK DIG VIDERE OG SE FLERE BILLEDER (Foto: Nybolig)
0 kommentarer
Vis kommentarer