Ekspert: Bendtner er 'finito' på topniveau

DR's fodboldekspert Jan Kalborg opfordrer DBU til at give Nicklas Bendtner karantæne igen

Nicklas Bendtner har igen indtaget overskrifterne af de forkerte årsager. (Foto: Mogens Flindt)
Nicklas Bendtner har igen indtaget overskrifterne af de forkerte årsager. (Foto: Mogens Flindt)

Tålmodigheden med Nicklas Bendtner bør være opbrugt.

Det fastslår DR's fodboldekspert, Jan Kalborg, efter at angriberen tirsdag nat angiveligt kom i klammeri med en taxachauffør på Nørrebro.

- Det er ikke skidefornuftigt. I forvejen har Morten Olsen været meget tålmodig og pædagogisk. Men hvis den seneste historie holder vand, så må DBU hive ham ind til en samtale, og så må han have karantæne igen, siger Kalborg med henvisning til den 'tænkepause', Olsen gav ham i kølvandet på sidste års spritkørsel i København.

Kendt vært var vidne: Bendtner flippede ud i København

- Så må vi finde en anden angriber. Som landsholdsspiller må man acceptere, at man er en form for rollemodel. Det er ok at afslå den rolle, men så kan man ikke være med på landsholdet, siger Jan Kalborg, der ikke er i tvivl om, at den seneste skandale gør det endog meget vanskeligt for Nicklas Bendtner at finde en klub, der matcher de ambitioner, som Arsenal-bænken ikke kan indfri.

- Som træner må man spørge sig selv, 'kan jeg hive ham op på det niveau, jeg ved han indeholder'. Hans pris styrtdykker i øjeblikket, så man kan købe ham billigt. Der skal nok være en klub til ham til sommer, men han er 'finito bambino' på topniveau, lyder Jan Kalborgs hårde dom.

Taxa-direktør: Chaufføren kunne have fået tæv

Det er kun en uge siden, at Nicklas Bendtner fortalte Jyllands Posten, at billedet af ham som useriøs festabe er helt skudt ved siden af.

- Det eneste billede I laver af mig handler om fest. At jeg er fuldstændig ligeglad med fodbold, og det er så forkert en udgave af virkeligheden, som det overhovedet kan være. Jeg har eksempelvis snakket med klubber, der siger, at de har hørt den, den og den historie om mig. Så må jeg fortælle dem, at ingen af dem passer. Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København, sagde Arsenal-reserven før landskampen mod England.

Bendtner kan se frem til bøde og skideballe i Arsenal

Ord, der klinger en anelse hult efter, at BT torsdag kan fortælle om angriberens seneste eskapader i det københavnske natteliv.

Her gik det angiveligt galt, da Bendtner sammen med en gruppe venner tirsdag nat skulle tage en taxi fra Nørrebro Bryghus, hvor landsholdsspilleren kom op og toppes med en taxa-chauffør, der beskyldte selskabet for at have taget en CD-taske og sparket til taxaradioen.

Bendtner: Har kun gjort én ting forkert

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.