Olsen forventer overraskelser i VM-gruppen

Italien ligner en vinder af gruppe B, men fire hold kæmper ifølge Morten Olsen om andenpladsen

Landstræner Olsen er ikke i tvivl: Det er ikke slut med overraskelser i Danmarks VM-gruppe (Foto: Lars Poulsen)
Landstræner Olsen er ikke i tvivl: Det er ikke slut med overraskelser i Danmarks VM-gruppe (Foto: Lars Poulsen)

Inden aftenens VM-kvalifikationskamp i Parken mod Bulgarien er Danmark presset til at vinde, så danskerne kan lukke hullet op til bulgarerne i gruppe B.

Men uanset resultatet, så er intet afgjort. Gruppen - der toppes af Italien - er en drilsk en af slagsen, siger landstræner Morten Olsen.

- Italien kan selv afgøre det. Men ellers tror jeg, at der venter en hel del overraskelser i de næste kampe, fordi Armenien for eksempel også er et rigtig godt fodboldhold.

Læs også:

Se også: Så laaang tid siden er det, Bulgarien slog os sidst

- Armenien tabte hjemme til Italien tidligere i kvalifikationen, men os der så kampen, vi ved, at det havde de ikke fortjent.

- Så Armenien er absolut ikke ude af spillet. Alle snakker om os, Tjekkiet og Bulgarien i forhold til andenpladsen, men vi skal også snakke om Armenien, siger Morten Olsen.

Han kalder gruppen for den måske sværeste i den europæiske kvalifikationsturnering.

Læs også:

Se også: Morten Olsen: Bulgarien er bedre end Tjekkiet

- Den er vanvittig svær. Det vidste jeg, da gruppen blev trukket. På det tidspunkt havde jeg egentlig sagt, at jeg ville stoppe som landstræner, og måske skulle jeg have gjort det, for det er svært at komme videre fra den her gruppe, siger han.

Gruppevinderen kvalificerer sig direkte til VM-slutrunden næste år i Brasilien, mens de otte bedste toere i de ni kvalifikationsgrupper skal ud i to playoff-kampe.

Inden aftenens kamp topper Italien gruppe B med 10 point for fire kampe, Bulgarien har ni point for fem kampe. Danmark har fem point for fire kampe.

Læs også:

Se også: Tøffes dom: Her skal du skifte ud, Morten

Tjekkiet har ligeledes fem point for fire kampe, og armenierne har tre point for tre kampe, mens Malta hidtil kun har lidt nederlag.

Aftenens kamp mod Bulgarien begynder klokken 20.15.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere