Nedtrykt Bendtner foran retten: Værste dag i mit liv

Det var en tydeligt presset og berørt Nicklas Bendtner, der onsdag forlod retten oven på en kæmpebøde og frakendelse af kørekortet

Om Nicklas Bendtner angrer sin spritkørsel natten til søndag, som tirsdag kostede ham en bøde på 842.000 kroner og tre års frakendelse af kørekortet, er naturligvis svært at afgøre.

Men nedtrykt var han, da han efter dommen stod på trappen foran byretten ved Nytorv i København og gav en kort udtalelse til pressen.

- Jeg kan roligt sige, det er den værste dag i mit liv. Jeg kan ikke beskrive, hvor meget smerte, jeg går igennem på det her tidspunkt, sagde Bendtner, efter at han endnu engang havde undskyldet og forsikret, at dette var en engangsforseelse.

- Jeg vil gøre alt for at komme tilbage til det, jeg elsker, sagde Bendtner, før han af journalisterne blev spurgt, om han har lært noget af denne og andre sager, der har handlet om alt andet end fodbold.

- Jeg er ikke interesseret i, at det skal fortsætte. Jeg har det dårligt nok, som det er, svarede Bendtner kortfattet.

Efter endnu et par kortfattede svar sluttede seancen med rådgiver Jesper Lynghus' afrunding:

- Vi lovede jer tre spørgsmål. Nicklas skal hjem og arbejde. Nicklas skal hjem og på arbejde, sagde Lynghus, inden Bendtner blev kørt væk i en sort minibus.

Se også:

Bendtner ankom til retten før sin dom (Foto: Jens Dresling) Italiensk fodbold - 5. mar. 2013 - kl. 15:41 TV: Her er Bendtners sprut-dom

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere