Tøfting støtter Bendtner: Juventus skal bare slappe af!

Både familien Danmark og Nicklas Bendtners italienske klub Juventus skal ifølge Stig Tøfting tage en gevaldig slapper i sagen om angriberens spirituskørsel

Hvis Juventus fyrer Nicklas Bendtner, er det hykleri af værste skuffe, mener Stig Tøfting. (Foto: Jens Dresling)
Hvis Juventus fyrer Nicklas Bendtner, er det hykleri af værste skuffe, mener Stig Tøfting. (Foto: Jens Dresling)

Nicklas Bendtner er blevet knaldet for at køre spritkørsel i den forkerte retning i en ensrettet gade i København. Javel. Men Stig Tøfting mener ikke, det er noget, Bendtner skal sige undskyld til hele den danske nation for.

- Vi kan da hurtigt blive enige om, at det ikke er smart, hvad han har gjort. Men jeg tror, Nicklas Bendtner selv er den, der har det værst med det her, lyder det fra plæneklipperen.

- Alt det her med, at han skal sige undskyld til alle og enhver: Det er da det værste vrøvl. Han skal sige undskyld til den klub, der betaler hans løn, og til landsholdet, og måske til sine venner og familie. Men han skal da ikke sige undskyld til hele Danmark! siger Stig Tøfting.

Se også:

Se også: Bendtner overfaldet på Twitter

- Det sker jo hele tiden alle steder, at journalister, politikere og skuespillere og alle mulige andre bliver taget for spritkørsel eller det, der er værre. Det sker i alle samfundslag. Bendtner kørte Gud ske tak og lov ikke nogen ned. Nu får han en kæmpe bøde, så vidt jeg kan forstå. Det bliver virkelig en, der kan mærkes.

- Han må selvfølgelig tage sin straf, og så kan vi andre ellers være ligeglade, siger Stig Tøfting, der også mener, at det ville være langt ude i hampen, hvis Juventus fyrer Bendtner for denne sag, som der har været spekuleret i.

- Juventus har sgu da ikke noget at lade nogen høre. De skal da bare slappe af. Deres manager, Antonio Conte, er blevet knaldet for matchfixing! De kan give ham en bøde, og så må det være godt.

- Men derudover skal Bendtner da til at tænke over, hvad det er han vil. Det virker som om, han er pisse ligeglad med Juventus. Ellers ville han da have taget sin genoptræning mere seriøst. Han er skadet, og så render han på druk i København. Så tager man det ikke rigtig seriøst nok, mener Tøfting.

Se også:

Se også: Efter Bendtner-ballade: Chefen sprutter af raseri

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere