DBU præsenterer ny U/21-landstræner i dag

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser på et pressemøde senere i dag, hvem der skal være ny U/21-landstræner

Afløseren for U/21-landstræner Morten Wieghorst er fundet. Dansk Boldspil-Union (DBU) vil på et pressemøde i Fodboldens Hus i Brøndby klokken 10 præsentere det nye fodboldnavn.

- DBU har fornøjelsen at invitere til præsentation af fodboldforbundets kommende træner for U/21-landsholdet ved et pressemøde, skriver DBU på sin hjemmeside.

Den kommende træner samt DBU's elitechef, John Helt, der er ansvarlig for at ansætte fodboldforbundets ungdoms- og kvindelandsholdstrænere, vil være til stede i Brøndby på pressemødet.

Morten Wieghorst blev for nylig ansat som assistenttræner i den engelske Premier League-klub Swansea, hvor Michael Laudrup er manager. Wieghorst begynder i det job til sommer.

- Den åbne dialog med såvel Morten Wieghorst som han nuværende klub, Swansea, i januar og februar gjorde fodboldforbundet i stand til at opstille en prioriteret kandidatliste og sondere markedet for en potentiel afløser allerede under samtaleforløbet med den fungerende træner for U/21-landsholdet.

- Det betyder, at DBU allerede nu mindre end to uger efter at have fritstillet Morten Wieghorst kan præsentere hans efterfølger, lyder det fra DBU.

En af de største favoritter til at overtage jobbet som U/21-landstræner er den nuværende U/19-landstræner Thomas Frank.

Også den tidligere assistenttræner i FC København og Wolverhampton, Johan Lange, er blevet nævnt. Det samme er FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere