DBU åbner for Morten Olsen-exit

Manglende VM-kvalifikation kan betyde et 'farvel' før tid til landstræner Morten Olsen, erkender DBU's generaldirektør Jim Stjerne Hansen

Hvis Morten Olsen ikke formår at kvalificere Danmark til VM i Brasilien 2014, så kan han være fortid i DBU, når kvalifikationsturneringen er slut, siger DBU-generalsekretær Jim Stjerne Hansen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Hvis Morten Olsen ikke formår at kvalificere Danmark til VM i Brasilien 2014, så kan han være fortid i DBU, når kvalifikationsturneringen er slut, siger DBU-generalsekretær Jim Stjerne Hansen. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Morten Olsen har kontrakt med DBU frem til VM i Brasilien i 2014. Men det kræver formentlig, at Danmark mod alle odds kvalificerer sig til slutrunden.

For sker det ikke, så kan han blive erstattet, når VM-kvalifikationen er overstået. Det påpeger DBU's generalsekretær Jim Stjerne Hansen over for sporten.tv2.dk. Men han opererer dog ikke med en akut-fyring af Olsen, hvis kvalifikationen glipper allerede om en måned efter kampene mod Tjekkiet og Bulgarien.

- Det skal man ikke forvente, nej. Morten Olsen kører det her forløb med VM-kvalifikationen færdigt.

Læs også:

Se også: Perez: Jeg vil da gerne være landstræner!

- Vil det være en mulighed, når VM-kvalifikationen er færdigspillet i oktober-november?

- Der vil det ikke være udelukket, siger Jim Stjerne Hansen.

Læs også:

Se også: Her er favoritten til at afløse Wieghorst

En marts-fyring vil naturligvis give en ny mand ved roret tid til at få sine ting igennem, men der er også perspektiver på andre områder ved at beholde Morten Olsen til VM-kvalifikationen er færdigspillet.

- Morten er fantastisk til at udvikle nye spillere på et landshold. Det kunne man også se på det hold, vi spillede med i Makedonien. Det var næsten et ungdomshold.

- Så der er det perspektiv i det, at han i vores optik stadig vil være den ypperste til at udvikle et nyt landshold. Derfor vil det ikke blive aktuelt at snakke om et skifte efter marts, selvom det skulle gå galt med VM-kvalifikationen. Morten er træner til oktober-november, når vores VM-kvalifikation er færdig. Derefter gør ham og jeg op, hvad der videre skal ske, siger Jim Stjerne Hansen til sporten.tv2.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere