Mirakel-Leon: Bare rolig Morten, jeg er klar

Midtbane-kraftværket nedtoner alvoren i den skade, der tvang ham ud af lokalbraget i Wolfsburg

Leon Adreasen melder sig klar til landskampen mod Tjekkiet. (Foto: AP)
Leon Adreasen melder sig klar til landskampen mod Tjekkiet. (Foto: AP)

Åh nej, stakkels Leon Andreasen.

Den tanke slog sikkert ned i mange danskere, da den energiske danske Hannover 96-midtbanespiller måtte trække sig ud af lokalopgøret mod Wolfsburg.

13 minutter før slutfløjtet måtte danskeren lade sig udskifte. Og den slæbende gang efterlod frygt for et forestående landsholdsafbud.

- Bare rolig, det er ikke så slemt, smiler Leon Andreasen fra hold-bussen på vej retur mod Hannover.

- Jeg fik et slag bag på knæet under træningen i ugens løb, og under kampen i dag fik jeg igen et slag lige der. Så jeg bad om at blive skiftet ud for ikke at risikere noget.

- Jeg har også allerede snakket med Morten Olsen og sagt, at der ikke er noget at være urolig for. De slipper ikke for mig i landsholdslejren, fastslår den veloplagte dansker.

Se også: Åh nej: Leon skadet i storsejr

Efter to år med konstante skader så havde det heller ikke være til at bære.

- Jeg tager alt det positive med jeg kan for tiden, siger han og glæder sig over en meriterende 4-0 sejr over ærkerivalerne i Wolfsburg.

- Vi har godt nok tit set skidt ud i Wolfsburg, men i dag så de altså skidt ud, siger Leon Andreasen, der scorede til 3-0.

- Jeg har også haft al det held i sprøjten, som jeg overhovedet kunne håbe på efter jeg kom tilbage. Og jeg kan også mærke, at tilhængerne efterhånden har lagt deres skepsis til side og nu står helt bag mig, siger Leon Andreasen.

- For fansene betød det utrolig meget med den her sejr. Det var tydeligt at mærke. Vi er inde i en stime nu. Vi har spillet nogle gode kampe i Europa League, og det hele fungerer bare for tiden, siger Comeback-Leon.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen